ćwiczę rok(1 października bedzie). robiłem przez kilka miesięcy ogolnorozwojowy, potem niby masę ale plan sam sobie robiłem nie majac o tym wiekszego pojecia.
Dopiero pod koniec lipca zacząłem ćwiczyć planem na masę wg lee.
Nigdy nie brałem zadnych supli.
Glownie dlatego, ze nie mialem floty bo dużo wydalem na silownie(w piwnicy) potem dokupywałem obciazenie...Scislej diety nie prowadzę ponieważ nie mam do tego warunkow.
prowadzę intuicyjna.
Przyrosty mam ale male.
Robie masę wiec najlepszy bedzie gainer ale czy sam gainer wystarczy ? z czym to połączyć ? Wielkimi funduszami nie dysponuje ale nie az tak malymi zeby łykać byle co, byle jakiej firmy.
czytałem dużo o gainerach na stronie olimpu ale tam kazda odzywka jest opisana w samych superlatywach i nie wiadomo ktora jest lepsza.
Najlepiej niech pisza osoby które brały coś co im pomogło przy treningu na mase.I jeszcze jedno... Nie piszcie wypowiedzi typu "dopracuj dietę a nie za suple sie bierzesz". Jem 5-6 razy dziennie, dużo nabialu, mięsa itd...albo "jesli masz przyrosty to po co Ci suple?" zadnego zastoju nie mam, mięśnie rosna ale wolno dlatego chce kupić suple.a... mam 17 lat.
mogę wydac ok.250zl ale jeśli mniej wydam to bedzie lepiej.
chciałbym zeby mi te suple za ok.250zl starczyły na przynajmniej 2miechy.
Chyba ze sie nie da.
':trening:'