Co myslicie o tych odzywkach>>??

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez thoor » środa, 30 mar 2016, 07:31

size 3PRZEPRASZAM ZA MOJE KARYGODNE ZACHOWANIE MAM NADZIEJE —E WIECEJ MI NERWY NIE PUSZCZ! , LAE TAK NA MNIE DZIALA sweetie-98G I JEGO WYPOWIEDZI (PODNOSI MI POZIOM CHOLESTEROLU) :!:

Post przez Rick_Hal » środa, 30 mar 2016, 07:35

czasem lepiej jest sie nie odzywac niz sie odezwać i uświadomić wszystkim kim sie jest :

Post przez LMiejo » środa, 30 mar 2016, 07:40

color darkredNo niestety Panowie, ale nie mogę pozwolia na taka samowolke. Pisze to szczególnie do thoorego. Wiem, ze jesteś porywczy i nerwowy, bo nie pierwszy raz to udowadniasz, ale gdyby był już zainstalowany system ostrzeżen, to dosta3bys ?o3ta kartke. Wiec narazie na spokojnie prosze o wyjaśnianie takich spraw przez PW, a jeśli ktoś Cie obrazi3 w swoim poscie, to daa mi cynk na PW i zobaczę o co poszło.

Do sweetie-98G - dobrze wiesz, ze takie k3utnie do niczego nie prowadza, jeśli ktoś sie do bledu nie przyzna. ustąp i rob swoje.

Wracamy do tematu. Każdy post kontunuujacy konflikt bedzie kasowany.

Pozdrawiam i szacuneczek dla każdego zainteresowanego.

Post przez ILashayI » środa, 30 mar 2016, 07:55

no kurde ja tu sie pytam o coś patrze 22 odpowiedzi zobaczę ktora odzywka dobra ktora nie a tu jeb sie k3oca... k3occie sie nie w tematach.. pozdro

Poprzednia strona

Powrót do Odżywki i suplementy