Jaka kreatyne?

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez AgniechaFurniss » piątek, 25 mar 2016, 15:58

nic nie bierz narazie
za po3 roku minimum we1 monohydrat i to jak najtańszy (np cretyna normal plus z treca- 300g za 34pln)
potem prpoponuje jakiś monohydrat mikronizowany
wszystko zalezy od efektow póki są azdowalajace nie trzeba brac sie za jab3aczany estry cytryniany pirygraniany i cokolwiek tam jeszcze

Post przez Sterlinggg » piątek, 25 mar 2016, 16:24

Ja bym Ci poleca3 narazie nic nie brać bo ja wydałem na odrzyke tylu GAINEr 70zł i mi sie kończy i zobaczy3em troszke przyrostu masy i siły.
Moim zdaniem teraz najlepiej wcinaa ?yr makarony pić naturalne soki i wogule

Post przez rybek » piątek, 25 mar 2016, 18:02

heh jak juzbedzie odpowiedniapora dla ciebiena kreatynę to bierz sie za mono bo na pierwszy cykl jets wystarczajaca : jeśli będziesz ja w nastepnych cyklach brał i juz nie bedzie zadowalajacych efektow to wtedy trzeba sie rozejrzeć za jablczanem leb estrem ale to na później bo są strasznie drogie : AgniechaFurniss cosadzisz o kreatynie Vital Maxu tej z rozdrobnieniem cząsteczek 25 mesh jest tania i czy warto w nią inweatowac?

Post przez AgniechaFurniss » piątek, 25 mar 2016, 18:06

osobiście jej nie brałem
ale słyszałem, że jest niezła jak na swoja niska cene...
jeśli nie masz kasy na treca czy olimpa to zainwestuj
w sumie za ta cene, to ma3e ryzyko :

Post przez rybek » piątek, 25 mar 2016, 18:27

heh o to chodzi kasa sie znajdzie nawet na ester ale mi to niepotrzebne ale olimp prezewaznie ma w tabsach w moim malym miescie ciezko znaleźć krete olimpu w proszku chyba ze z netu zamówić ale i male opakowania są najwieksze chyba 6 g czyli wystarczy na 6 tyg z faza nasycenia jaka krete polcesz ?

Post przez AgniechaFurniss » piątek, 25 mar 2016, 18:32

normalny cykl kreatynowy powinenen poch3onac 250-300gramow kretki
nie za bardzo rozumiem, latwiej ci kupić vitalmax niż olimpaż
co do tego, że są głównie w tabletkach to nieprawda
www.sportatut.com.pl/sport
zarówno zwyk3y monohydtar jak i mikronizowany dostaniesz w proszku

Post przez rybek » piątek, 25 mar 2016, 18:50

na necie tak ale mieskzam w miejscowości 1 mieszkańców w której są 3 jakieś lepsze silownie i ciezko z odzywkami jak coś to na zamowienie lub to co stoi na polkach.
wiec jednak kupie olimpa w proszku ale z netu : możesz rozpisać jak to jest z ta faza nasycenia przez ile krete brac i po ile 2x 5g? ile dni około 5-6 tyg?

Post przez Ultorus1969 » piątek, 25 mar 2016, 18:58

Ja bym Ci poleca3 narazie nic nie brać bo ja wydałem na odrzyke tylu GAINEr 70zł i mi sie kończy i zobaczy3em troszke przyrostu masy i siły. Moim zdaniem teraz najlepiej wcinaa ?yr makarony pić naturalne soki i wogule

A w innym poscie pytasz sie czy lepiej bracj kretyne czy bialko :chytry:

Post przez Sterlinggg » sobota, 26 mar 2016, 06:58

Ja bym Ci poleca3 narazie nic nie brać bo ja wydałem na odrzyke tylu GAINEr 70zł i mi sie kończy i zobaczy3em troszke przyrostu masy i siły. Moim zdaniem teraz najlepiej wcinaa ?yr makarony pić naturalne soki i wogule

A w innym poscie pytasz sie czy lepiej bracj kretyne czy bialko :chytry:

Tak pyta3em sie ale z tego co odpisaliście i z tego co przemyslalem doszłem do wniosku że na takim etapie jak jest mosrranri_84 to najlepiej nic nie brać tylko dobrze sie odrzywiaa czyli mieć dobra dietkę i ćwiczyć regulanie a za jakiś czas wziasa odrzykwe bialkowa lub kretynke. jeśli jestem w b3edzie to napiszcie

Post przez Ultorus1969 » sobota, 26 mar 2016, 07:15

Tak pyta3em sie ale z tego co odpisaliście i z tego co przemyslalem doszłem do wniosku że na takim etapie jak jest mosrranri_84 to najlepiej nic nie brać tylko dobrze sie odrzywiaa czyli mieć dobra dietkę i ćwiczyć regulanie a za jakiś czas wziasa odrzykwe bialkowa lub kretynke. jeśli jestem w b3edzie to napiszcie

No jednak forum uczy :lol:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odżywki i suplementy