przez esmerald68 » poniedziałek, 21 mar 2016, 21:53
troche z ctrl c+ctrl vkalorycznosc diety zmieniamy zarówno im plus jak i im minus stopniowo o 100-2 kcal caly czas obserwując reakcje naszego organizmu, dokonujemy tego przez obserwacje poziomu tluszczu ustrojowego co 2-3 tyg.niedojadanie to nie jest dobry pomysl, potem nagle pojawi sie u Ciebie nieodparta chec na wielkie obżarstwo weglowodanowe, będziesz sie zastanawiał dlaczego? byc moze dlatego, ze wczesniej za bardzo ograniczyłeś kaloryczność diety, za szybko schudłeś itd.to powycinałem troche z postów z konkurencyjnych fora tutaj coś odemnieIDennyI jak mnie nie znasz ani nie widziałeś to zamknij pape.
Twoja wiedza jest ogólnie teoretyczna, i raczej nie przekłada sie na praktyke.
mówisz ze mam bebech ? przy mojej wadze mam 81-82 w pasie kiedy Ty masz 25kg mniej i masz 79 //laugh.gif :lol: laugh.gif Co do aerobów jest forum to zapytalem, widać nie byłem jedyna osoba ktora nie znała odp na to pytanie.
A co do supli to opierasz swoja wiedze na tym co przeczytałeś a jak wiadomo każdy organizm jest inny i inaczej reaguje.
Do tej pory jadlem tylko bcaa, glute i bialko czyli nic konkretnego.
Jeszcze jedno jak zaczynałem dietę za bardzo obniżyłem kcal, leciała waga w dol ale samopoczucie było jakieś nie takie i na trening chodziłem od niechcenia.
Po prostu nie mialem z czego czerpać energii.
wypowiedziałem sie bo mialem podobna sytuacje (waga) wiec nie p****ol ze nie mam dowodów pajacu.