Witam , jestem nowy i mam świadomość , ze poruszam po raz 1 ten sam temat , ale mam dylemat ... Ostatniego czasu zastanawiałem sie nad zrzuceniem pare kg , wiem wiem dieta+ruch to podstawa , ale nie mam tak łatwo bo mam zwalona przemianę materii dlatego przydalby mi sie jakiś 'wspomagacz'... Sporo czytałem juz na ten temat , i zauważyłem , ze takimi godnymi zainteresowania pod wzgledem jakości są spalacze thermo speed i ClenBurexin , krążą rozne opinie na ten temat, jednak sam nie wiem co jest lepsze ... Jedni polecają olimpa , inni CleanBurexina ze względu na sklad... A co wy o tym sadzicie , brał to ktoś ? jakieś efekty , który suplement dziala lepiej ... myślałem również nad polaczeniem jakeigos thermo + l-carnityna , ale nie wiem czy to dobre wyjscie... A moze wy znacie jakieś sprawdzone spalacze (cenowo tak na 50-100zl maks , wiem ,ze to nie dużo : d , ale mam inen potrzeby jako nastolatek). Poza tym , byłbym wdzięczny gdyby ktoś zarzucił jakimś linkiem do jakiegoś tematu z konkretna dieta pomagajaca zrzucić pare kg , taka do szkoly ; d . Ew.
jakieś porady , czego unikać , a co jesc....Z gory dzieki 'kwadr'