spalacze ClenBurexin vs. Olimp Thermo Speed extreme

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez CarriRho » piątek, 11 mar 2016, 15:07

Witam , jestem nowy i mam świadomość , ze poruszam po raz 1 ten sam temat , ale mam dylemat ... Ostatniego czasu zastanawiałem sie nad zrzuceniem pare kg , wiem wiem dieta+ruch to podstawa , ale nie mam tak łatwo bo mam zwalona przemianę materii dlatego przydalby mi sie jakiś 'wspomagacz'... Sporo czytałem juz na ten temat , i zauważyłem , ze takimi godnymi zainteresowania pod wzgledem jakości są spalacze thermo speed i ClenBurexin , krążą rozne opinie na ten temat, jednak sam nie wiem co jest lepsze ... Jedni polecają olimpa , inni CleanBurexina ze względu na sklad... A co wy o tym sadzicie , brał to ktoś ? jakieś efekty , który suplement dziala lepiej ... myślałem również nad polaczeniem jakeigos thermo + l-carnityna , ale nie wiem czy to dobre wyjscie... A moze wy znacie jakieś sprawdzone spalacze (cenowo tak na 50-100zl maks , wiem ,ze to nie dużo : d , ale mam inen potrzeby jako nastolatek). Poza tym , byłbym wdzięczny gdyby ktoś zarzucił jakimś linkiem do jakiegoś tematu z konkretna dieta pomagajaca zrzucić pare kg , taka do szkoly ; d . Ew.
jakieś porady , czego unikać , a co jesc....Z gory dzieki 'kwadr'

Post przez Fesiotatiged » piątek, 11 mar 2016, 15:45

jak jesteś nowy.. czytam to jako swierzy (czyt.dopiero zaczynam) to same aeroby + dieta dużo ci dadzą i spalisz kilka kg.. chyba ze juz ćwiczyłeś jakiś czas.. napisz coś wiecje, czy cwiczyles... do tego napisz tez jak do tej pory jesz, chociaż tak ogolnie, co kiedy,wiesz.. to sie wtedy zobaczy.. napisz o sobie coś no.
ile wazysz, wzrost, staz,dieta, i wtedy zobaczymy ;czekam

Post przez CarriRho » piątek, 11 mar 2016, 17:09

sporo jeżdżę na rowerze ; d , i od 2 miesięcy regularnie chodze na silownie 2-3 razy w tygodniu po 1.5-2h .....Hum :<16latą85~ 90kgogolnie tak 1.
Wstaje o 72.
Jem sniadanie (1-2sznytki bialego chleba , zazwyczaj z serem/szynka/pasztetem/jakas konserwa)3.
Ide do szkoly4.
W szkole , czasem jem drugie sniadanie w postaci bulki,owocu.
Ale rzadko (raz w tygodniu) ; d5.
Wracam ze szkoly , robie lekcje , siedzę przy kompie , ide na rower , uczę sie , wychodzę na dwór i takie tam rozne6.
16-17 jem 'obiad' gdy moi rodzice wracają z pracy...7.
znowu coś z punktu 58.
Jakas kolacja coś w stylu sniadania , około 19-209.
Ide na spacer z psem Ide przejsc sie z kumplami po osiedlu robie lekcje tv komp10.
Lekcje11.
Komp12.
Chodze spać około 23-2(najczesciej spożywane produkty :ziemniaki :o , makaron , drob , chleb , sery , twarogi , mleko , szynki (aczkolwiek sporadycznie) , jakieś owoce warzywa )Wiem , ze mój tryb zycia nie pomoże mi w zrzuceniu paru kg , dlatego zwróciłem sie z prosba : ) . . .

Post przez misiekmk_ » piątek, 11 mar 2016, 17:17

Thermo Speed'a mogę zachwalać - jeśli bierze sie podwojna dawkę na jedna porcje to swietny dodatek do efedryny i aspiryny Ale sam nie wiem jak dziala

Post przez BRANDI » piątek, 11 mar 2016, 18:40

jedna tabletka ma 160mg kofy i 40mg z guaryny, czyli 200mg jak mam byc szczery wiekszego kopa nie czułem troche lepiej sie jedzilo nic pozatym podobno thyrotherm kopie niesamowicie a cena nie jest wygorowana mozna powiedzieć ze niska

Post przez misiekmk_ » piątek, 11 mar 2016, 19:24

2 tabletki maja tyle w Thermo Speedzie BRANDI

Post przez CarriRho » piątek, 11 mar 2016, 19:28

nie chce byc natretny  'ludek' , ale chciałbym jeszcze usłyszeć jakas konkretna odpowiedz, albo wskazówkę gdzie mogę owej odpowiedzi szukac... jednak wydaje mi sie , ze te forum jest najlepszym miejscem  'hura'

Post przez BRANDI » piątek, 11 mar 2016, 19:31

chuj a ja sie dziwiłem czemu to nie jebie.. ale jeszcze bedzie okazja jebnąć te 2 kapsy:D

Post przez misiekmk_ » piątek, 11 mar 2016, 19:58

CarriRho a wiesz, ze spalacze dopuszczone do sprzedaży pozaaptecznej z punktu widzenia biologicznego nie maja zadnego zwiazku z przemiana materii? przemianę materii wspomaga hormon tarczycy T4 oraz znajdujaca sie w niektórych lekach nieaktywna forma T4 czyli T3, ktora pod wpływem innych specyfików zamienia sie w T4 lecz antagonistycznie przy nadmiarze T4 wydzielany jest kortyzol ( jeden najbardziej katabolicznych hormonów w ciele ludzkim ) - tyle jeżeli chodzi o niejasności z przyspieszeniem przemiany materii powinny byc juz jasne i nie dajcie sie nabierać na " cudowne spalacze "Sa one po to, zeby dawały " powera " na treningu wiec jak nie chcesz brac efedryny choć gorąco polecam starczy Ci sam Thermo Speed bo w podwojonej porcji podziala on wystarczająco p.s BRANDI dalej walisz na efce? mówiłem Ci, ze 200mg kofy ale nie raczyłeś poczytać na pudelku... aaa i efke musisz zwiększać co jakiś czas ( zakres 30mg-120mg na porcje ) bo jej dzialanie łatwo przyswaja organizm

Post przez CarriRho » piątek, 11 mar 2016, 20:02

A jeśli mozna wiedzieć , to co daje efedryna , jakie są jej skutki , ile mg musiałbym kupić , na ile stacza , jak wyglada dawkowanie , ile kosztuje itp : >

Następna strona

Powrót do Odżywki i suplementy