CREAPURE+ALA+B1

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez Szyszy » wtorek, 1 mar 2016, 10:58

kupiłem kreatynę treca Creapure +ALA + B1 i ma strasznie dziwny zapach(spalin:-/), w smaku jest strasznie gorzka i piecze w jezyk.
Poza tym zaczynam miec jakieś bole glowy.
Nigdy wczesniej nie mialem takiej kreatyny z tymi dodatkami (ALA i B1), dlatego chciałem zapytać czy ma miec taki dziwny smak i zapach??!! Pozdrawiam !!

Post przez Lolita1987 » wtorek, 1 mar 2016, 12:46

jeśli data jest ok to widocznie tak musi byc...chociaz dziwne bo tez nigdy sie nie spotkałem zeby kretka śmierdziała :motylanoga:

Post przez Javierr » wtorek, 1 mar 2016, 14:05

Zapach kreatyny moze byc spowodowany właśnie tymi dodatkami z doswiadczenia w procowniach chemicznych wiem ze tego typu srodki jak witaminy itd potrafia niezle pachnieć jak i mies dość nieciekawy smak.
osobiście jestem przeciwnikiem kupowania takich dziwnych kreatynowych połączeń ale tak jak wyzej jeżeli data jest ok to nie masz czym sie przejmować

Post przez xXxaniaaaxXx » wtorek, 1 mar 2016, 16:19

mój kolezka ma ta kreatynę i wiem napewno ze smierdzi tak jak piszesz ale czy tak smakuje to nie wiem zapytam i ci powim .
a tak poza konkurencja to powiem ci ze zlego zakupu dokonałeś !!!

Post przez ZLOTPETER » wtorek, 1 mar 2016, 18:18

ale najwiekszy syf to creatine normal plus z Tecka (z dodatkiem witC i sodu)

Treck sobie wymyślił politykę ze bedzie dodawał do kreatyny jakieś badziewne składniki i ludzie sie na to nabiorą - i faktycznie sie tak dzieje

Post przez xXxaniaaaxXx » wtorek, 1 mar 2016, 18:40

dokładnie tyle ze to są badziewia przez duze B ! dlatego napisałem ze zły zakup zrobiłeś Szyszy !!!

Post przez Javierr » wtorek, 1 mar 2016, 20:47

niestety trec sie rozwija ale w zlym kierunku kolejnymprzykladem jest nitrobolon gdzie na próżno sie doszukiwać % składu . Firma wypuszcza coraz wiecej produktów niestety coraz wiecej coraz gorszych mam wrazenie ze poszli w ślad za megabolem - reklama najwazniejsza

Post przez Szyszy » wtorek, 1 mar 2016, 21:41

data właśnie jest dziwnie przybita, bo widać tylko 2/3 od dolu, ale wyglada mi to na 3 cze 2006.

Post przez Slapoffs1991 » środa, 2 mar 2016, 00:15

jak chodzxi o taki skład to polecam Creafusion Olimpu słyszałem ze b dobrać kretka

Post przez INelleI » środa, 2 mar 2016, 05:11

ktoś mnie wzywal?
Na poczatku chciałbym sie wytlumaczyc: poszedłem do sklepu po krete Weidera. Sie okazalo, ze takowej nie bylo, ale gosciu zaproponował mi ta właśnie treca (celowao z malej litery). Chwile sie zastanowilem, przypomniało mi sie, ze mój czarnuch zakazal mi kupna tego gowna, ale se mysle co on tam sie zna... i od tamtej pory słucham sie go jak mamy :lol: . Nie dosc, ze to jebie jak sto chuii, ma gorzki smak to jeszcze efekty po tym są mizerne
Ja przytyłem po tym chyba ze 3 kilo, kilo potem spadło (woda) i to wszystko. Na ławce troche poszło w lapie tez, ale spodziewałem sie czegoś lepszego. czegoś znacznie lepszego, a tu kicha!
Polecam mieszac to z sokiem, np: winogronowym wtedy smaku nie czuc, chyba, ze nosem wciągasz to nie wiem jak sie zapachu pozbyć :lol:

ODRADZAM WSZYTKIM TEN SHIT!!!

ps. Jak sie później okazalo, ten sklep ma podpisana umowe z treckiem (znowu celowo) i dlatego tak ludzia wciskaja.
ps. Musze pochwalić Treca za Join teraphy! ocaliło mnie to!!!
ps. Najbardziej mnie wkurwia to, ze jeszcze mi tego gówna na jeden cykl zostało :evil:

Następna strona

Powrót do Odżywki i suplementy