Reduktory

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez CunneenYuste » poniedziałek, 22 lut 2016, 19:20

Wszystko w nadmaiarze szkodzi ...
Można zastosowaa spalacze tłuszczu takie jak :
Fat Blocker to b3onnik pochodzenia morskiego wytwarzany ze skorupićkow. Powstrzymuje trawienie tłuszczu i wchłania 8-1 razy wiecej tłuszczu z po?ywienia niż sam waży. Powstrzymuje procesy trawienia i wchłaniania tłuszczu przez organizm i zwieksza ilość b3onnika w diecie. Przyjmowanie 1-2 kapsułek przed jedzeniem pomaga obniżya poziom LDL (złego cholesterolu) i trojglicerydow, jak również podwy?szya poziom HDL (dobrego cholesterolu).
Fat Blocker jest naturalnym i bezpiecznym produktem zawierającym chitosan

Fat Stopper powstrzymuje odkładanie tkanki tłuszczowej poprzez hamowanie wytwarzania w organizmie kwasow tłuszczowych i udostępnianie glikogenu w w1trobie, co ogranicza apetyt. Pomaga zmniejszya zamianę węglowodanów w tłuszcz.

Preparat ten jest szczególnie polecany dla tych, którzy tyją nie tylko wskutek spo?ywania posi3kow z du?1 zawartooci1 tłuszczu zwierzecego, ale także od bia3ego pieczywa, makaronow, ciast, a nawet dużych ilości owocow.
Są to wyroby firmy MLO.

Post przez Loriii » poniedziałek, 22 lut 2016, 20:17

Mam pytanie odnośnie efedryny, dokładnie thermala.
Trening mam ok 18 codziennie, jak ja najlepiej dawkowac?17 to troche późno pewnie....wiec czy moze byc po sniadaniu?cos oslonowego przy tym stosowac?jakie wapno?zwykle musujące ?slyszalam tez ,ze aspargin jest wskazany?jakie dawki?poza tym dużo wody.
czy coś jeszcze?dietka i trening są ok

Poprzednia strona

Powrót do Odżywki i suplementy