ćwiczę od wrzesnia plan ulega ciągłym zmianom na dzien dzisiejszy wyglada nastepujaco:Trening jest 4 razy w tyg.Dzien 1- barkiWyciskanie na maszynie (przod,srodek,tyl) na każde 4 serie po 1 powtórzeń czyli 3x4seriix10powtorzenUnoszenie hantli nad głowę z rotacja 4x10Unoszenie hantli przed siebie 4x1 Unoszenie hantli w opadzie 4x10Dzien 3- plecy (tutaj zachodzą najwieksze zmiany)+bicepsWioslowanie na maszynie 4x10Unoszenie barkow w gore ze sztanga (kaptury) 4x1 z przodu 3x1 z tyluNie mam nazwy dla tego cwiczenia wiec bedzie najprościej jak je wytlumacze: stoje na przeciwko drazka od wyciągu i ściągam go do siebie w okolice pasa jakby zataczając polkole.
Jak ktoś bedzie chciał to podam stronke gdzie jest to opisane.
4x10Unoszenie tułowie (dol plecow) 4x1 bez obciazeniaUginanie ramion z rotacja 4x10tzw.
21 z lamanym gryfem 7powt.
do polowy, 7od szyji do wysykosci klaty i 7 całych ruchow także 4serie po 1 powtórzeń /Na wyciągu ściąganie linek do glowyDzien 4- nogi Wspinanie sie na palcach (lydki) 4x10Wypychanie na nogi 4x10I są jeszcze 3 pozostałe cwiczenia na maszynach (ktorych nazw nie znam) ale postaram sie poszukać jakiś opisowDzien 5- klata+triceps3 lawki glowa w gore, glowa w dol, plaska na każdej 4x10Rozpietki na maszynieUnoszenie tulowia(nogi podwieszone) 4x1 bez obciazeniaPompki tzw trójkącik miedzy dłońmi (wasko) 4x10Chwyt na wyciągu 4x10Nachwyt na wyciągu 4x10Hm, moze byc to nie dokonca zrozumiale ale starałem sie to jak naj jasniej wytłumaczyć Na nogi dodam kiedy indziej bo juz w sumie nie chce mi sie szukać //:-D :-D /