Silownia z instruktorem

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez Elbert_Waid » niedziela, 31 sty 2016, 20:04

No ja jestem ze slaska ale nie bede specjalnie jeździł do chorzowa szukać jakiejś siłki Pozatym sam ćwiczę w warunkach piwnicznych

Post przez blackminPL » niedziela, 31 sty 2016, 20:23

No ja zacząć chce ten sport w fachowych rekach potem sie przerzucę na domowa siłkę glownie na hantelkach :D

Post przez Andżelikaa » niedziela, 31 sty 2016, 21:03

chyba powinno byc na odwrot,

Post przez baklast » niedziela, 31 sty 2016, 23:41

chyba powinno byc na odwrot,

Czemu ?? mój braciak ćwiczył najpierw 3 lata w klubie a potem przeniósł sie na taki domowy sposob , w tym wypadko wydaje mi sie ze nie ma reguly .

Post przez Alkrian_MZN » poniedziałek, 1 lut 2016, 08:29

Andżelikaa, ja Ci powiem ze lepiej jest zaczynać na siłowni z instruktorem - chodzi mi glownie o techniczna poprawność wykonywanych cwiczen :lol:

faktem jest, ze wielu z nas (w tym również ja) zaczynało od zakupu sztangi/sztangielek, jakas prowizoryczna lawka, dokupienie nierzadko toczonego na zamowienie obciazenia, a potem przechodziliśmy na silownie profesjonalne

teraz to bym z chęcią zmienił silownie (jestem w trakcie proby załapania sie do fajnej kuzni na strychu u znajomego kumpla), bo zamiast płacić 80zl/m-c to wolalbym ta kasę przeznaczyć na wzbogacenie diety i zakup supli/ew. dorzucać sie na nowy sprzet/materialy do samodzielnego wykonania chociażby wyciągu

pozdro

Poprzednia strona

Powrót do Trening