przez Cecil1966 » poniedziałek, 25 sty 2016, 10:51
96983:date nie, 03 gru 2006 - 02:11:name SZUMIXER) ''(SZUMIXER @ nie, 03 gru 2006 - 02:11) snapback96983/snapback ''!co z tego ze kopić w pieciu jednego??przynajmniej wygrają bojke .a z reszta ja napisałem ze tylko lepiej ich znac niz nieznacGeneralnie jestem spokojny, ale jakbym cie spotkał w ciemnym zaułku to bym cie rozjechal, bo nie znosze kurewstwa i zasłaniania sie grupa- to najwieksze hujstwo jakie teraz istnieje.
Mialem pare sytuacji na wyjazdach z wawki, ze byłem zaczepićny slowami "dawaj duży napierdalamy sie" 6 na 1 . 6 dresiarzy chudych, lysych i przede wszystkim tchorzy.
Zawsze wychodziłem z tego z klasa- jeb w pysk tego co najbardziej podskakuje i sie wyrywa jako pierwszy, on lezy, a ekipa za nim, albo sra, albo leci na mnie.
głupi nie jestem nie bede sie lal z 5 chujkow- nogi za pas i nie ma nas.
Dlatego apel: jebać chujków po pysku!!!Acha jeden z kolesi, który w grupie był mocny często spotyka mnie, bo sie przeprowadził niedaleko mnie i zawsze jak mnie widzi to spieprza na druga stronę ulicy, albo na poczte lub jakiegoś sklepu, a ja go nawet nie mam zamairu klepac....