Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami. Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.
Czesc mam problem //:-( :-( chodzi o klatke a glowie o jej rekord wyciskania //:-( :-( niewiem co sie dzieje ze słabo mi wchodzi na klatke .... mam ja duza ale rekord jest slaby np seriami robie 55-60kg //:-( :-( co poradzicie
masz staż 2 miesięcy i wyciskasz tylko 60kg??to naprawdę jest slabiutko.wiec tak jak przedmowca mówi wybież trening na sile choć ja jak by mi klata rosla mial bym to w dupie czy robie serie 6 czy 90
klata rosnie i to zarabiscie...... ale powiem wam ze mam staż 20miesiecy rowne ale to jest tak ze wyciskanie na klatke to wyciskałem z przerwami bo nie mialem lawki.... i mam straszne spadki....
Ja ćwiczę jakieś 17 miesięcy i mój rekord to 65 kg. Serie robie 5 kg. Mimo to nie przejmuje sie tym i nie zamierzam sie poddawac. :-) Sam trening dostarcza mi satysfakcji i bede tak długo ćwiczył na ile zdrowie mi pozwoli.