Co jest grane?

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez Goll1978 » piątek, 15 sty 2016, 15:23

hmm...a ja mam pewnie pytanie, czemu moje posty każdy oleważ wiem ze jestem laikiem i sie nie znam, ale staram sie i czytam, mam inne tematy, na temat treningu na masę i diety na masę i jakoś nikt nie zabardzo chce mi pomoc Prosze Was o pomoc.

Post przez wdrozenioviec_ » piątek, 15 sty 2016, 15:39

zakwasy to mam tylko i wyłącznie po rozpietkach, a tak to nic, kompletnie .
Aha jeszcze mam zakwasy po treningu na brzuch (6 waidera) to dopiero daje popalic:D:D
zawsze robie wieczorkiem przed snem ale jak jestem padniety to za h...a nie chce mi sie

Post przez Mira_Boehm » piątek, 15 sty 2016, 15:44

A ja zaprzeczę temu co mówi Mira_Boehm. ja tez troche ćwiczę moze nie tyle co roy ale moin zdaniem jak mogą byc zakwasy jeżeli miesiem sie przyzwyczaja do treningu. Mialem kiedyś zakwasy po zmianie treningu jak robiłem zamiast bicepsa stojąc na modlitewniku zamiast klaty szerokim uchwytem to roszke weszszym itp. Moim zdaniem po dobrym treningu nie musisz miec zakwasów ale moze niech sie wypowiedzą jacyś moderatorzy co oni o tym sadza

widzisz sam sobie odpowiedziałeś dlaczego nie masz zakwasów ,o to właśnie chodzi zeby miesien sie nie przyzwyczaił bo wtedy nie bedzie rosl :D :D

Post przez Marcin_S » piątek, 15 sty 2016, 16:04

tez mialem taka sytuacje ze nie mialem zakwasów i juz wtedy czułem ze coś jest nie tak, dopieero jak zmieniłem trening to zakwasy wrocily.od tamtej pory (lipiec) zmieniam trening co 3 tygodnie (wszystko pod okiem emerytowanego kulturysty) a konkretnie to uklada mi koleś plany na 9 tygodni a co trzy zmieniam tylko ilość powtórzeń np.
3 tyg (12,12,12,6) po 3 tyg (12,12,6,6) itd

Post przez Pankhurss » piątek, 15 sty 2016, 16:06

No a w sumie teraz zmieniłem znów trening i kurna nie mam zakwasów nie wiem co jest??. Nich no tu kurna sie jakiś moderator wypowie, co oni o tym sadza.
A jak robie bica na modlitewniku to mało co nie pęknie takie mam uczucie, a na drugi dzien o zakwasach nic nie wiem.

Post przez ColePol » piątek, 15 sty 2016, 16:10

Pankhurss a postępy są ,jakies efekty masz swoje foto na forum?

Post przez Pankhurss » piątek, 15 sty 2016, 16:52

Co do zdjec to nie ma ich na forum, wiesz jakieś tam osiągi niby są ale jak narazie to raczej siara wystawiać jakie kolwiek zdjecia.
A to dla tego ze ostatnio mialem straszna biegunkę i poleciałem strasznie w dol z 5 kg i teraz staram sie to odzyskac.
Powoli i do celu male moje zdjecie masz w awaracie czy jak tam to sie pisze ten obrazek po lewej

Post przez wdrozenioviec_ » piątek, 15 sty 2016, 16:55

ja nie wiem co jest grane?? zmieniłem trening i nadal nic :D

Post przez marta » piątek, 15 sty 2016, 17:01

zarzuć o kilka kilo wiecej na sztanke i dodaj 2 powtozrenia to grarantuje ze żywy nie wyjdziesz z siłowni :badgrin:

Post przez Regena74 » piątek, 15 sty 2016, 17:02

chodzi o to by co jakiś czas zmieniać swoj trening bo gdy sie mięśnie przyzwyczaja to niekiedy nie odczuwane są zakwasy.
sproboj zmienić liczbę powtórzeń i ciężar oraz kolejność cwiczej a moze to przyniesie skutki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Trening