Xpand (nitric oxide reactor) +.............?

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez polwloscompansO » wtorek, 12 sty 2016, 02:10

ja spotkałem sie jeszcze z czymś takim ze, niektórzy trenerzy dają chłopakom ze od razu staki typu XPand, ale w mniejszych dawkach, zamiast 2 porcji dziennie czyli 2 miarek, 1 porcje dziennie czyli jedna miarke w 2 porcjach czyli jedna porcja 0.5 miarki.
rozne są metody dawkowania, zależne od stażu i tego co brało sie poprzednio, słyszałem tez ze mono jest dobre tylko na 1 rok treningow, potem juz niedziala tak jak powinno i szkoda zachodu, to wszystko znaczy ze rozne są sposoby i każdy powinien znalesc coś dla siebie, poprostu trzeba sie uczyć metoda prob i bledow, innego wyjscia niema.
Ja osobiście uważam ze niema co zabardzo bawić sie w mono, uważam ze po 1 roku cwiczen powinno sie wchodzić odrazu na staki, zaczynając od tych najslabszych.
Pozdro

Post przez Charissaaa » wtorek, 12 sty 2016, 08:07

111639:date wto, 2 mar 2007 - 20:20:name Majorrr) ''(Majorrr @ wto, 2 mar 2007 - 20:20) snapback111639/snapback ''!Nie no super Charissaaa że już wszystko tak super wiesz i jesteś takim specem....jest internet więc szuka info na forum i ty sie dowalasz, a założe sie że ty też jak wielu z nas popełnia błędyWacek ja ćwiczę z porządną dietą 8 miechow i narazie jedyne co brałem/biorę to bcaa, glutaminę i thermo speeda + tussipect ( efedrynka ). Nie mowię, że wszystko super wiem ale nie dałem się zwieść kumplom, którzy nie raz doradzali jakieś KO, CP czy XP i teraz mam się z czego cieszyćW sumie za ostro zareagowałem ale taki już jestem, sory Gacek

Post przez IdrivereqI » wtorek, 12 sty 2016, 09:44

Dlatego właśnie powtórzę sie juz któryś raz, we wrzesniu sproboje sil na mono, jeśli pójdzie coś to powtórzę cykl.
jeśli zobaczę ze nic nie daje nast cykl bedzie juz np z cell pumpem

Post przez xXxgadoszxXx » wtorek, 12 sty 2016, 11:10

to co mi w tej sytuacji proponujecie zazywac??? brac dalej jak juz zaczolem tego xp i dokupić coś do tego??? jeśli tak to co............ ; prosze o pomoc

Post przez Charissaaa » wtorek, 12 sty 2016, 11:15

jak juz zacząłeś to jedz, nie dokupuj nic a po cyklu zrob dluga przerwe zanim weźmiesz coś znowu ( 3-4 miesiące ) i przed kupnem odzywki zapytaj nas co o tym sadzimy

Poprzednia strona

Powrót do Odżywki i suplementy