Xpand (nitric oxide reactor) +.............?

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez xXxgadoszxXx » poniedziałek, 11 sty 2016, 12:29

Co proponujecie brac z tym Xpandem nitric oxide reactor(w tabletkach)? chodzi mi glownie o przyrost tkanki miesniowej.
bo waze 69kg przy 182cm wzrostu ; wziolem juz 12 tabletek, miesiadz przerwy i znowu mam zamiar brac reszte(120tabletek) a jak narazie nie widze efektow..... Prosze o podpowiedz

Post przez Majorrr » poniedziałek, 11 sty 2016, 12:47

taki staż a ty sie juz za takie zabawki lapiesz?? założę sie ze nie wiesz nawet co to dieta i dlatego nie widzisz efektow

Post przez Willyyy » poniedziałek, 11 sty 2016, 12:50

po pierwsze popełniłeś najwiekszy błąd w czasie przygody na siłowni masz staż 3 miesiące to nawet jeszcze nie powinnes zacząć brac kreatyny a ty juz z xp wywalaszpo drugie jak jesteś ekto to kreatyna nawet moze spowodować spadek wagi z przyczyny, ze przy braku diety i bardzo intensywnych treningach na które pozawala właśnie xp zaczyna działać silny katabolizm.Najpierw sie utycz czyms, jakiś gainer.

Post przez Charissaaa » poniedziałek, 11 sty 2016, 13:23

skończ z silownia, to nie dla takich jak Ty...

Post przez polwloscompansO » poniedziałek, 11 sty 2016, 13:27

gainer i to taki z przewaga duza wegli 3\1 nie bulk - napisz ile masz kasy to coś mozna wymyślić moje zdanie jest takie ze z taka waga i stażem to szkoda było brac kreatyne, ale zastanawia mnie jeden fakt wogule nic ci nie poszło na sile, napisz gdzie kupiłeś tego XPanda, moze to jakiś bubel, albo przeterminowany, zbrylony, albo to niebylo to, a z drugiej strony to wydaje mi sie ze dzisiejsze XP to nie to samo co napoczatku.

Post przez IdrivereqI » poniedziałek, 11 sty 2016, 13:42

skoro juz jakoś tam pokrewnie nawiązaliście do kolejności brania odzywek, to mam pytanie: czy nie sadzicie ze ta kolejność wymyslona przez producenta to pewnego rodzaju marketing ? No bo przeciez jakby każdy zaczynał od stackow to mono w pewnym momencie by poszło w odstawkę i przestało przynosić zyski.
A takto producent sobie wymyślił 'progresje' i każdy zaczyna od mono potem idzie wyzej i stopniowo producent ma zyski2 pytanie dajmy na to 2 osoby ze stażem z 2 lata, ta sama dieta, trening itdosoba A- xpand, monoosoba B- mono, xpandCzy po upływie jakiegoś tam czasu rezultaty nie beda te same ?To jest bzdura ze po silniejszych kreatynach mono juz nie dziala, czytałem komenty roznych mono (m.in universal) i użytkownicy byli mile zaskoczeni jej dzialaniem mimo ze wczesniej juz brali rozne stacki

Post przez KARLOS » poniedziałek, 11 sty 2016, 14:00

'' ''!skoncz z silownia, to nie dla takich jak Ty...Troche przesadzasz.
Brak wiedzy... brak ochoty do nabierania wiedzy + często głupi koledzy są przyczyna takich właśnie pomylek.

Post przez Charissaaa » poniedziałek, 11 sty 2016, 14:02

Nawet jak biorą sterydy to robią progresje, nie wala na poczatek ogromnych dawek silnie blokujących tylko coraz to mocniejsze, z odzywkami jakby każdy zaczynał na XP to mono nie robiłoby na nim zbytniej różnicy pewnie wiec coś w tym jest...SS kolega internet ma, nie mógł poszukać na necie? Jak ja mam sie za coś zabierać to lubie dużo o tym wiedzieć zanim coś zacznę chociaż koledzy tez czasem są tacy... u mnie w klasie wala KnockOuty na drugi cykl po Cell Pumpie ale tez nie wytłumaczysz /

Post przez Majorrr » poniedziałek, 11 sty 2016, 14:06

Nie no super Charissaaa ze juz wszystko tak super wiesz i jesteś takim specem....jest internet wiec szuka info na forum i ty sie dowalasz, a założę sie ze ty tez jak wielu z nas popelnia bledy

Post przez xXxgadoszxXx » poniedziałek, 11 sty 2016, 17:23

tzn zle to ujolem.......... mój staż jest wiekszy ale byly duze przerwy np pol roku, ćwiczę z przerwami ok 8-9 miesiecy, jakpierw brałem bialko sojowe to ważyłem 75kg i jakas krete(nie pamiętam jaka)(olimpu cos) później spadło ni wagi przez wakacje i ćwiczyłem na sucho to wzoiolem gainera 737, po tygodniu xp i teraz po miesiącu znowu zaczolem i biorę narazie tydzen

Następna strona

Powrót do Odżywki i suplementy