przez Gregory1982 » sobota, 9 sty 2016, 15:22
na solare nie chodze- cerę mam normalna, nie jestem blady, a w lato sporo przebywam na sloncu, wiec opalenizna trzyma pare miechow nawet
do kosmetyczki nie chodze, walcze z tradzikiem, kiedyś chodziłem do dermatologa, teraz to juz jakieś punktowe masci wystarczają (chociaz na plecach to czasem wyglądam jakbym koksil :| )
głowę gole na 12 mm :D , na klacie nie mam czego, nogi mam dość owłosione ale zostawiam je w spokoju, pod pachami tez sie nie gole- trza sie myc a nie golic lols a poza tym jakiś dobry antyperspirant i nie smierdzi, nie boje sie ze mi krzak wystaje bo nie chodze w koszulkach bez rekawkow (jak osoba cwiczaca tak chodzi to dla mnie takie szpanerskie jest). Jestem jakoś przewrazliwiony na punkcie pakowania dla lasek, zeby kręciły dupami przede mna, zawsze sie ubieram tak, zeby nie szpanowac, t-shirt kupuje spore, ale i tak na jakichś imprach jak mi taka barbie wyskakuje z dupa to pogadam (zazwyczaj nie ma o czym), potancze, ale nawet nie mam ochoty pomachać z nią jezorem. Musze wam z drugiej strony powiedzieć ze fajne uczucie jak laska taka, ze każdy by zaruchal sie zagalopuje, a ja taki skromny podziekuje. Poprostu wole takie normalne dziewczyny. Sory ze tak odbiegłem od tematu, ale poruszają mnie czasem komenty w stylu zmotywuj sie do pakowania- zobacz jak laski leca na pakerow.