bialko???

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez PaulinePol » wtorek, 5 sty 2016, 12:26

Euski1974 niedosc, ze słabo przyswajalnym to jescze obniza produkcje testosteronu //:-D :-D Ale pytanie dotyczyło bialkaw tabletkach, a jak widzicie takie jest.
Zawsze mozna jescze zainwestować w batony proteinowe (jesli ktoś cierpi na uciążliwy nadmiar gotowki)

Post przez ksiegowa » wtorek, 5 sty 2016, 12:32

qubus zgodzę sie ze jest ale za to jakie:|:> takie bialko to nie bialko:> jedyne bialko w tabletkach z jakim sie kiedyś spotkalem:>jesli bysmy chcieli wziasc 3 g bialko to ile trzeba byly by tabletek polknac? pewnie nie 1-2 tylko troche wiecej:Djesli chodzi o bialko to tylko i wyłącznie w proszku:>

Post przez Kathlene1983 » wtorek, 5 sty 2016, 12:38

A tam, gadacie Niech opierdzieli kilka jajeczek, twarożek z pomidorkiem, mięsko chude, rybke, jakieś fiku-miku, a nie syntetyki.
zwłaszcza przy jego wadze i stażu //:-D :-D /

Post przez rfq » wtorek, 5 sty 2016, 12:41

wlasnie, nie zauważyłem " staz: 1 " . Ja mam styczność z silownia ponad pol roku a ponad 4 miesiące trzymam diete, na efekty wizualne i przyrosty sily nie narzekam choć nie biorę zadnych odzywek, choć mialem zamiar ale wstrzymam sie jeszcze.
Prawda jest taka, ze jak jedziesz na gównianej diecie to Ci nic nie pomoże

Poprzednia strona

Powrót do Odżywki i suplementy