Grubas+moze jakis supel

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez R0sal1e » środa, 30 gru 2015, 16:27

Twoja wypowiedz świadczy o twoim rozwoju intelektualnym i moralistycznym(poszukaj sobie w slowniku) za takie coś powinni Cie usunąć z forum takie jest moje zdanie bo to było obrazajace moja osobę i nie rzycze sobie by ktoś takimi wzrotami sie do mnie zwracal, i

Post przez GeorgiPL » środa, 30 gru 2015, 16:52

wiesz dlaczego tyle wazysz?? bo siedzisz przed PC zamiast isc pobiegać i coś ze sobą zrobic... twoia wypowiedz,pierwszy mnie obraziłeś

Post przez R0sal1e » środa, 30 gru 2015, 17:31

to jest stwierdzenie faktów ale jak Cie to tak mocno uderzyło w serce to przepraszam, a jak wiesz wszystko dlaczego jesteś taki guby ze musisz sobie coś kupić bo tak to nic nie da ze dietę masz ale nic to po co sie pytasz?? Tez kiedyś taki bylem... Uluz sobie dietę ckd i ja stosuj do tego aeroby, moim zdaniem zrzucenie tego wszystkiego jest zbedne, ćwicz i skupićj sie na odrzywianiu waga pójdzie w dol a mięśnie w gore do maja będziesz fajnie wyglądał jak sie przylozysz, jak nic nie bedzie chciało spadać to dopiero możesz coś kupic, najpierw pokarm i trening a nie faszerowanie sie supłami

Post przez alf1xx » środa, 30 gru 2015, 17:53

prosze przestać sie zachowywać jak dzieci!:>I kilka zelaznych zasad: - dziennie jemy 5-6 posilkow o stalych porach - węglowodany spożywamy glownie rano i w posilkach przed i po treningowych, im później tym liczba węglowodanów w posilkach powinna ulegac zmniejszeniu - w ostatnim posiłku nie jemy praktycznie węglowodanów jest to posiłek bialkowy, mowie "praktycznie" ponieważ nawet w chudym twarogu takie sie znajda (malo, ale zawsze cos) - przed treningiem należy zjeść duza ilość węglowodanów zlozonych, aby w sposob ciągły zaopatrzyć sie w energie potrzebna do intensywnych cwiczen.
Najlepiej jeść ok.
1h przed. - bezpośrednio po treningu spożywamy duza ilość węglowodanów (ok.
1g na kg masy), aby uzupełnić straty glikogenu, np.
banany, carbo, miod, wafle ryzowe, sok. - pijemy glownie wode mineralna niegazowana 3-4 litry dziennie - unikamy slodyczy, chipsow, coli, napojów gazowanych - mleko pijemy tylko, jeżeli nie mamy problemu z tluszczem, laktoza : Zrodla bialka : piersi z kurczaka, wolowina, ryby (makrela, filety mintaja, morszczuka, tunczyk), jaja, twaróg chudy Zrodla węglowodanów : ryz, platki owsiane, makaron, ziemniaki, kasza gryczana, chleb pełnoziarnisty Zrodla tluszczy : tluste ryby, olej lniany, oliwa z oliwek, oliwa z pestek winogron

Poprzednia strona

Powrót do Odżywki i suplementy