Grubas+moze jakis supel

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez GeorgiPL » środa, 30 gru 2015, 11:57

Witam wszystkich forumowiczow,mam taki problemik mam z 2 kg nadwagi potrzebuje to spalić zeby jakoś wyglondac,czy jak sobie jakiś spalacz kupie tluszczu bendzie git,spalacz+rowerek+dieta+i silka+pilka nozna na wf to spale te 2 kg w 3 miesiace?? jakie polecacie suple dlamnie mowie odrazu zawsze byłem gruby,powiem jeszcze coś takiego ze mialem przerwe 2 tygodnie teraz dziś sobie kupiłem karnet przez te 2 tygodnie jadlem słodkie itp nietrzymalem diety wogole nic zabardzo ruchu niemiałem i moja waga byla taka sama a jak stosuje dietę ćwiczę na tym wf i na siłce to moja nawet waga czasem o pu kg sie podnosi a jadlem słodkie itp dużo ilosci wogole nieprzytylem wiec potrzebuje wspomagacza czy oplaca sie kupować jak tak to jaki z gory thx sory za blendy

Post przez R0sal1e » środa, 30 gru 2015, 12:30

Fajna nadwaga :blink: W twoim wieku raczej nie ma problemu z zuceniem wagi, odpowiednio zbilansowana dieta aeroby, silka i bedzie dobrze, raczej odradzam Ci sie faszerować supłami w tym wieku przy tym stazu, sprobuj bez a jak sie nie bedzie dało to dopiero kup sobie cos, a 20kg w 3miechy troche to dużo lepiej rozłożyć sobie to pomału na dluzy okres, do wakacji masz jeszcze dużo czasu a wtedy bedzie Ci potrzebna sylwetka, chyba ze lubisz mężczyzn i chcesz sie pochwalić na wf

Post przez GeorgiPL » środa, 30 gru 2015, 12:41

chyba sam sie popisujesz hheheeh wogole jaki pomysl + dla ciebie :-D:-D:-Dh a sie uśmiałem

Post przez R0sal1e » środa, 30 gru 2015, 13:09

Niech sie inni wypowiedzą co na tem temat sadza powiedzą Ci to samo "W tym wieku waga sama leci w dol" a wiesz dlaczego tyle wazysz?? bo siedzisz przed PC zamiast isc pobiegać i coś ze sobą zrobic....

Post przez Scott1982 » środa, 30 gru 2015, 13:45

w 3 miechy raczej tego nie zrzucisz, suple tez sobie odpusc, pilnuj porządnej diety, rob aeroby (tu sie bede powtarzal, ze bardzo dobry na nadwagę jest basen) i badz cierpliwy i wytrwaly.
jeżeli chcesz uzyskać efekt na długo to troche to musi potrwac... Powodzenia

Post przez GeorgiPL » środa, 30 gru 2015, 14:21

heheh R0sal1e rozbrajasz mnie wogole sie niewypowiadaj taka prawda pierd.... głupoty siedzę ze PC ciul omnie wiesz wienc niepier... takich głupot musze siedzieć zeby byc gruby prze chu... z ciebie takich wypowiedzi mi sie nawet niechce czytać ,i niemysl sobie ze jestem takim tam spuchniętym grubasem poprostu mam taka budowę ciała a zeby fajna miec rzeźbę to musze rzucić z 2 do 15 kg zeby pusniej masować gainerem,R0sal1e niewypowiadaj sie juz tu na ten temat oki prosze o doswiadczonych o wypowiedz

Post przez odchvita » środa, 30 gru 2015, 14:35

basen,basen i jeszcze raz basen.
mój kumpel mial nadwagę i to całkiem niezla, jeszcze wiekzsa od ciebie, zaczął chodzić na basen 2x w tygodniu i przepływał z tego co mi mówił 30x50m w ciągu 5 minut plywania , i juz widać po nim duze efekty! Trzeba tylko chcieć a efekty przyjdą

Post przez alf1xx » środa, 30 gru 2015, 14:37

nie opłacalne kupowanie czego kolwiek.jak piszesz ze zawsze byłeś taki bo miales jakieś nawyki odnośnie np odzywiania sie, a teraz je trzeba zmienić , zastosować dietę redukcyjna i dużo ruchu, biegaj plywaj, jezdzij.
slodycze sobie odpusc.
nie ma opcji zeby ci nie pomoglo.tylko czasem sie nie glodz, bo to sie moze odpić na twoim organizmie w późniejszym wieku.okres dojrzewania to czas wielkich przemian i organizm potrzebuje rosnac, i musi miec budulec i energie.

Post przez Mariannn » środa, 30 gru 2015, 15:00

2 kg w 3 miesiące ?? Teoretycznie jest to mozliwe, tylko ciekawe jak bedzie wyglądała Twoja skora na udach i brzuchu...

Post przez GeorgiPL » środa, 30 gru 2015, 16:15

moze jakas dietę dlamnie niezabardzo wiem co jeść zeby dostarczać dużo biala ja jem ogólnie taksniadanie mleko+muslisniadanie w sql jedna kanapka i jabulko obiad ryz bronzowy+piersi z kurczaka+mrozone warzywapo treningu serek wiejski kolacja roznie tuńczyk sam albo twarogwiem oceńcie czy do dupy dieta czy jak tak to podajcie odpowiednia dlamnie, a oplaca sie jakieś bialeczko kupować albo jaka odzywke weglowodanoważ?

Następna strona

Powrót do Odżywki i suplementy