Domowa silownia! Porady i ocena!

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez Cogburn1994 » niedziela, 20 gru 2015, 19:29

Moze si3ka domowa jest dobra ale solidnie wykonana.
Moim zdaniem zalewane betonem krążki są do dupy.Nie są dobrze wywarzone i mogą sie kruszya.
oczywiście najlepiej chodzia na profesjonalna siłke.

Post przez Gotuslip1991 » niedziela, 20 gru 2015, 19:52

Moze si3ka domowa jest dobra ale solidnie wykonana. Moim zdaniem zalewane betonem krążki są do dupy.Nie są dobrze wywarzone i mogą sie kruszya. oczywiście najlepiej chodzia na profesjonalna siłke.
Ty chyba człowieku nie wiesz co mówisz , zebys zobaczył moje betonowe talerzyki to bys zmienił zdanie a co do wywarzenie to są nie mal idealnie wywarzone(mam 20kg,15, 10, 5, 2,5kg i każdy prawie tyle ma jest to kwestia kilku dag i nie kruszą sie wcale bo są obite blacha) pozatym sprzęt który posiadam jest własnej roboty a wczoraj jeszcze ukończyłem spawanie sobie wyciagu(gorny i dolny) profesionala silka jest dobra jeśli sie ma kasę na karnety ja tam wole ta kasę przeznaczyć na odżywki i zrobić sobie samemu silownie.Pozdro

Post przez xXxMillardxXx » niedziela, 20 gru 2015, 20:16

Siemka :D !!!Gotuslip1991 masz racje, każdy sprzęt jest dobry, a jeżeli ty masz te talerzyki obite blacha to jest bajkowo!!! Ja mam sprzęt oryginalny ale jak bym nie miał takiego sprzętu to jestem pewien, ze stara3 bym sobie radzia w taki sposob jak ty!!! A jeżeli chodzi o kasę to wydawanie na odżywki jest spox..., na domowej siłowni dzieki od?ywkom też sie wyćwiczysz potrzebna jest tylko cierpliwosa i checi!!!! PoZdRo 6oo

Poprzednia strona

Powrót do Trening