przez motyl-Boat » sobota, 19 gru 2015, 15:19
99284:date pić, 22 gru 2006 - 00:54:name Quinto1970) ''(Quinto1970 @ pić, 22 gru 2006 - 00:54) snapback99284/snapback ''!Branie koksu w takim wieku moze powodować rozne zaburzenia hormonalne.
Pozatym, zeby przytyć wystarczy Ci dobra dieta i ewentualnie jakiś gainer albo bialko jest to cenowo nieduże rozwiazanie.
Lecz po co męczyć sie pilnowaniem diety skoro mozna zjeść koks... brak mi slow, pewnie nawet nie probowales diety prowadzić ... wybór należy do Ciebie, każdy i tak robi to czego chce ale jak chcesz nie miec dzieci a w nagrodę za brak dzieci miec piekne kobiece piersi to faszeruj sie koksem bo tak jest latwiej ... i pamietaj, ze objawy nie musza występować odrazu po cyklu tylko np za kilka lat to tyczy sie tego, ze koledzy napewno Ci powiedza, ze brali i nic im nie ma...Bez przesadyzmu...no w wiekszy ilosciach moze dojsc do tego ze bedzie bezplodny,a co tych twoich piersi to ginekanomastia ktora mozna zwalczać np.nolva.Ja napisze to tak ja odradzam WAJCHORowi brania koksu w tym wieku pomysl o tym troszke później jak będziesz bardziej dojrzaly psychicznie bo później możesz zalowac.Tak jak kolega Quinto1970 tu pisze zrob dobra dietę suple i dobry trening i tez beda efekty moze nie tak ogromne jak po koksie,ale beda bardziej satysfakcjonowaly.Poczytaj o koksach chodzby tutaj na zobacz jakie maja skutki itd.Przemysl to dobrze,ale dobrze ze pytasz bo właśnie od tego jest takie forum Ps.Suple+Dieta+Trening Wielki wysportowany i zdrowy nastolatek /