Witam.
Planuje cykl na sierpień i w zwiazku z tym mam prośbę jak byłoby najlepiej przyjmować poszczególne suple/odzywki.
oczywiście jest dieta wg wychodzi ok.
150g /dz bialka, ww i tluszcze także według norm.Produkty:-Trec Nitrobolon II Powder 700g-Hi Tec Tri Creatine Malate 2 kaps ~190g-Hi Tec Fenuplast 1 kaps.-Olimp Dextro Juice 1,5 kgWszystko oczywiście w sklepie BodyBulding.
zaoszczędziłem prawie 20zl.
No i teraz według zalecenTCM: 2-3 razy dziennie po 4-5 kapsulek.Nitrobolon: 2-3 razy dziennie po 5gDextroza- 40g-80g dziennie a wiec 1-2 porcjeFenuplast- 3 kapsułki dziennie miedzy posilkami.Odzywek raczej nie potrzebuje bo mam dietę bogata w BWT.1: Jak najlepiej byłoby to spozywac, aby możliwie starczyło na jak najdluzej?Mam tu na mysli pełen cykl 5-6 tygodniowy.2: Skoro maksymalna dzienna dawka jablczanu to ok.
8-10g, jak najlepiej podzielić Nitrobolon i TCM, aby nie było go za duzo?3: No i napiszcie jak najlepiej byłoby to wszystko spozywac?Nitrobolon- dt: przed sniadaniem, przed treningiem ; dnt: przed sniadaniemTCM: dt- po sniadaniu jakieś 2 minut; po treningu czyli 2x4 tj 8 tabletek czyli 6,4g jablczanu.
Nie wiem ile bedzie z NitroII.
; dnt- po sniadaniu, po kolacji 2x5 tj 1 tabletek czyli 8g jablczanu.Dextro Juice: Tak jak tcmFenuplast - dt i dnt- pomiędzy drugim sniadaniem a obiadem, godzinę po obiedzie, po kolacjiCo myslicie o takim czyms?Nitrobolon-dt:10gdnt:5gczyli 50g tygodniowo, to chyba troche za malo, jak na pudło 700gTCM:dt:8kapsdnt:1 kapsczyli 64kaps.
tygodniowo, co starczy na ~3 tygodnie.4: Moze lepszym rozwiazaniem byłoby branie pierwszo tak jak napisalem, a jak sie skończy TCM zwiekszenie dawek Nitrobolonu ?5: Lepiej Dextroza popijać Nitro czy TCm?Wiem, moze to sie wydaje wszystko skomplikowane, w końcu nad tymi obliczeniami troche siedzialem, aby wyliczyć na ile mi to wszystko starczy.Pozdrawiam i czekam na wasze podpowiedzi.