O ALLEGRO A MIANOWICIE KOKTAJLE

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez koksu_Mc » środa, 2 gru 2015, 18:09

Ostatnio na allegro pojawiły sie aukcje pewnego goscia którego znakiem rozpoznawczym jest :trening: heyah :D pisze tam ze w miecha przybiera sie na suchej masie mięśniowej od 6 - 1 kg :roll: a na dodatek kupuje to w ch** ludu. Gosciu oferuje dwa rodzej koktajli na masę i rzezbe. Ja tez sie skusiłem na ten HIT zobaczymy co z tego bedzie... po dwie sztuki koktajli ( a jeden jest za 7.50) kupiło ok 1 osób czyli łatwy rachunek 1 x 15 zeta OOOoooo!! Gosciu nie proznuje CO WY O TYM SADZICIE?? 8)
PODAJE LINK:EDIT - zakaz reklamowania!!!!!!!!!!!!!

Post przez Dpracamgrforum » środa, 2 gru 2015, 18:16

bua:-Da człowieku az taki naiwny jetses?? juz było o tym i bodajże marijo w kilka sekund wymyślił takiego shejka

Post przez GUY » środa, 2 gru 2015, 19:01

Na allegro są najwieksze waly jakie widziałem

Post przez faktorioPL » środa, 2 gru 2015, 19:24

nie wiem jak z koktajlami
ale kupiłem trening na brzuch od instruktora wschodnich sztuk walki (jak zwal tak zwal)
bardzo długo robiłem brzuszki wczesniej bo chciałem miec tareczke.. coś nie wychodziło
zamówiłem ten trening.. robie 1 dzien i jest pierwszy rezultat( jak sie zdziwilem!!)..... a zostało mi jeszcze 3 dni do konca- i mysle ze bedzie tak jak w tytule towaru Brzuch jak tarka w 3 dni

Post przez Odoms_Fiall235 » środa, 2 gru 2015, 19:35

hehe jacento, pewnie ci ten mistrz(lol)
wcisnol 6 weidera......
ludzie kombinują jak zarobic;

Post przez astibelss » środa, 2 gru 2015, 19:38

zaufać mozna tylko super sprzedawcom z reszta osób są bardzo często walki, razej to niemożliwe ze każdy bymogl przybierać 1 kg suchej masy mięśniowej w takim czasie, bo na ziemi chodzili by sami gregowie kovacsowie i ronnie colemannowie, a brzuszek łatwo poćwiczyć ja tez kupiłem podróbkę abswinga w jednym z mega giga hipers super marketów ;p i po kilku dniach swojego treningu ;p był juz rezultacik

Post przez koksu_Mc » środa, 2 gru 2015, 19:48

Siemanko znow.
Mam propozycje do faktorioPL skoro kupiłeś trening na brzuch i daje rezultaty a ja kupiłem koktajle na masę i rzeźbę (w sumie jak nie zadziala to mi to zwisa bo 15 zeta mogę wydac na daremne tylko gosciu ma zajebiste komentarze ze w tydzień ludziska przybierają 1.5 kg) to moze bysmy sie wymienili naszymi super extra poradami czyli moje koktajle ida na Twojego mejla a twój trening na brzuch idzie na mojego mejla CO TY NA TO ....pozdro for all....

Post przez faktorioPL » środa, 2 gru 2015, 20:27

Abswing jest do dupy, mam go na silce. Po miesiącu sie popsul..... Naprawili go i znowu sie popsul. A teraz strasznie skrzeczy.
Adrien nie ma sprawy podaj maila

Post przez fryzulicja_ » środa, 2 gru 2015, 20:34

na allegro wogole mozna kupić zajebiste treningi - pisane przes domorosłych pakerów co sztangi nie widzieli.
każdy kto mial z tym sportem doczynienia wie zenie mozna przytyć na sucho tyle ile jest w ich opisach.
ale widać ludzie robią z siebie walow.
no cóż - ktoś musi stracic, zeby inny mógł zyskac........

Post przez koksu_Mc » środa, 2 gru 2015, 20:39

Podaje mejla
koksu_Mc@o2.pl

Podaj jak najszybciej Twojego mejla to od razu Ci przesle koktajle thx

(trzeba sobie pomagać w dazeniu do sukcesów )

Następna strona

Powrót do Odżywki i suplementy