Dzieki, ze zechciałeś podjąć konstruktywna rozmowe.
0. Co do Nolvy efekt rebound jak to nazwałeś mozna prawie całkowicie ograniczyć stosując dłuższy tapering z tamoksyfenu na koniec. Otoz blokada receptorów jest wprost proporcjonalna do podanej dawki. zmniejszając ja na koniec cyklu mozna powiedziec, ze upuszczamy nadmiar estrogenu z którym organizm sobie nie radzi aby w momencie odstawienia srodka nie było juz jego niebezpiecznego nagromadzenia.
Przy okazji najprostszym inhibitorem bedzie cynk, który zazywam. Aczkolwiek juz pytałem swojego profesora o ten temat i nie długo bede mógł przedstawić miejmy nadzieje ciekawy elaborat w tym temacie.
1. Fakt, szkoly są rozne i nie ma tu medycznej reguly. Ja jednak zwiększam tu testa ze względu na coraz śmielsze dokładanie spalaczy. Potrzebna bedzie coraz wieksza ochrona mięsa przed katabolizmem.
Co do samych piramidek w cyklach prawda jest taka, ze nie jest najważniejsze stale stezenie a nadkompensacja dawek.
2. Dawka testosteronu ok.
Mieczyslaw na samym poczatku - przy takiej dawce bardzo łatwo uregulować jego dzialanie dieta, o to sie nie martwię bo brałem juz metandienon.
Co do taperingu... androgen mam zamiar wyregulować juz provironem jako, ze nie są to zbyt wysokie dawki. Mysle ze to dobry pomysl... ?
3. Ok, wahałem sie ale wrzucam nandrolon 100mg/week przez caly cykl.
4. mówisz wybrać clen albo sally.. widzisz wole dokładać mocniejsze srodki stopniowo. Najpierw samo sally jako, ze mogę ustalic, kiedy ma dzialac. Jak sam powiedziales, okres poltrwania ok.4godzin wiec przyjmując na godzinę przed treningiem siłowym (czyli na dwie przed aerobami) wzmagam ich efektywnosc.
następnie dokładam Clen, który bedzie juz działał all time, nie tak jak sally selektywnie.
Dopiero na koniec T3. 25mcg przez 4 tygodnie czy 50mcg przez 2 tygodnie.. wiecej nie mogę teraz wziąć ze względu na problemy z psychika. wybrałem 4weeks na 25mcg.. jak uważasz ?
5. HCG jest.
6. Dietka low carb ze skumulowanym okresem przyjecia węglowodanów okolotreningowo jest ok. Aczkolwiek ladowania dobrze robia. Mysle, ze moja jest dobrze dopracowana, trzeba tylko dopieścić cyferki. Nie zagłębiam sie w nią juz tak bardzo - polegam po czesci na osobach, które mi ja przygotowaly.
7. Omega-3 odpuszczam juz, oliwa i tran mysle, ze mi wystarczają mysle, tauryna przy clenie 4,5g/ed na codzien po treningu przyjmuje 1,5g, glukozamina pomimo nandrolonu w postaci 1g siarczanu dziennie jest, fina/saw przy takich dawkach testa zbędne wg. mnie.