prosze o szybka pomoc ..

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez IsapekuguubI » piątek, 13 lis 2015, 12:52

zacznij ćwiczyć i tyle :
poza tym w twoim wieku deficyt masy to normalka
zaczniesz tya gdzieś za 3-5 lat :

Post przez Fronc1971 » piątek, 13 lis 2015, 13:23

TO ja wam powiem moje zdanie: jeżeli ktoś umie sie zmobilizować do cwiczenia w domu to moze sporo masy zyskać nawet bez odzywek.
Awicze około roku i 2 miesiecy, nigdy zadnych supli jem od pol roku wiecej bialka i w ogole jest dieta, mam tylko hantle, drazek, robie pompki i brzuchy... i efekty... biceps 41cm reszty raczej nie mierze, na brzuchu prawie krata (jak zaczynałem ćwiczyć to mialem dużo tluszczu i z brzucha jeszcze nie spaliłem calej),

Post przez Debra1966 » piątek, 13 lis 2015, 13:42

Fronc1971...ale w pewnej chwili to sie skończy i bez siłki juz efektow nie będziesz mial...poza tym nie wyćwiczysz dobrze wszystkich partii miesni :!:

zresztą golden_Schu ma 15 lat...a ty
na dodatek masz diete, a to juz dużo 8)

Post przez Fronc1971 » piątek, 13 lis 2015, 16:10

To sie, mam nadzieje, nie skonczy, ponieważ mój trening co tydzień jest coraz cie?szy, tzn.
robie te same ćwiczenia, ale albo wiecej opwtorzen, albo zwiększam cieżar, dla przykładu od srody do poniedziałku jadę 5 serii po 7 pompek, wtorek odpoczynek, a od nastepnej srodu robie już 5 serii po 8 pompek, to znaczy nie zawsze idzie to aż o tyle tygodniowo, ale to trzyk3ad,a moje dieta ogranicza sie do braku s3odyczy i dużo mięsa i sera i w ogole nabia3u, nie mam wszystkiego rozliczonego tak na maxa dobrze, mam 16 lat, w maju bede mial 17, wiec jak zacząłem ćwiczyć to mialem 15 (o ile dobrze licze, bo ćwiczę rok i 2 miechy), dopiero niedawno zacząłem ćwiczyć nogi nad czym ubolewam :cry: , ale robie to juz coraz lepiej, w ferie (od 14 II) kupuje taki zestawik kreatyna , dexterossa i hmb, moze uda mi sie tluszcz z brzucha spalic? (to pomoze? czy tylko sie 3udze?), aha i przez pierwsze po3 roku trenowa3em na malych obciążeniach ale dużo serii (4 minut dziennie), bo chciałem tylko tluszcz spalic, a dopiero jakieś 8 miechow temu zacząłem ćwiczyć ciezej(tez coś kolo 4 minut dzienie,ale wieksze ciezary), a od pol roku na treningach porządnie stękam (ciezary jak dla mnie bardzo duze i ćwiczę 6 razy w tygodniu po 1,5 h) :trening:

Post przez Fronc1971 » piątek, 13 lis 2015, 17:23

przepraszam, ze dobije se na drugim poscie, ale zapomniałem dopisac: moze masz racje, ze wszystkich miesni nie rozcwicze, ale większość tak, sporo surfowałem i czytałem co jak mozna ćwiczyć w domq, bez specjalistycznych urządzeń i szczerze mówiąc to mój kolega który codzi od roku na silownie, zaczynał z lepszej sylwetki niz ja jest na rękę s3abszy i pomimo tego, ze nie mam w domu sztangi ważącej 1 kg lub wiecej (mam gryf ale mało ciężaru wiec zainstalowałem do hantli) to lepiej od niego wyciskam,a sprawdzaliśmy to robiąc pompki z kolesiem na lopatkach :-) na wfie :trening: :-) :trening: :-) moze niezbyt profesjonalnie, ale roznica byla spora- on nie podniósł sie ani razu a ja 7 :-)

Post przez Trinaaa » piątek, 13 lis 2015, 17:29

od pol roku wiecej bialka i w ogole jest dieta, mam tylko hantle, drazek, robie pompki i brzuchy... i efekty... biceps 41cm reszty raczej nie mierze, na brzuchu prawie krata (jak zaczynałem ćwiczyć to mialem dużo tluszczu i z brzucha jeszcze nie spaliłem calej),
:D niezle z tym bicepsem Ci idzie :D
Mam taki problem..mam 15 lat i przy wzroscie 183 waże 64 kg...
przy takiej wadze i takim wieku to masz super geny albo super mocno miarke naciagna3es
Z tego co widze to zamiary Twoje są takie: w ferie nakupuje pełno supli wezmę sie do pracy i bede w 14 dni wygladaa jak Ronnie Coleman 8)

Post przez IcygarekplI » piątek, 13 lis 2015, 18:27

:lolek: niektórzy te fora traktują jak blog-i :rzeznia: a na moje konkretne pytanie w dziale suplemantacja nikt nieodpowiedział :lol: :x huh

Post przez Packarddd » piątek, 13 lis 2015, 21:54

człowieku jak tak mało ważysz to stosuj dietę i lataj na siłkę heh ja dzieki temu forym i diecie tez z tego forum (by tMQ) przez 3 tygodnie nabrałem 4 kg :motylanoga: dla mnie to dużo bo wczesniej spadla mi o 5.5 ; wiec dieta i terningi :D i za kilka lat będziesz wielki ale tylko jak będziesz sumiennie ćwiczył 3maj sie

Poprzednia strona

Powrót do Odżywki i suplementy