przez Fronc1971 » piątek, 13 lis 2015, 16:10
To sie, mam nadzieje, nie skonczy, ponieważ mój trening co tydzień jest coraz cie?szy, tzn.
robie te same ćwiczenia, ale albo wiecej opwtorzen, albo zwiększam cieżar, dla przykładu od srody do poniedziałku jadę 5 serii po 7 pompek, wtorek odpoczynek, a od nastepnej srodu robie już 5 serii po 8 pompek, to znaczy nie zawsze idzie to aż o tyle tygodniowo, ale to trzyk3ad,a moje dieta ogranicza sie do braku s3odyczy i dużo mięsa i sera i w ogole nabia3u, nie mam wszystkiego rozliczonego tak na maxa dobrze, mam 16 lat, w maju bede mial 17, wiec jak zacząłem ćwiczyć to mialem 15 (o ile dobrze licze, bo ćwiczę rok i 2 miechy), dopiero niedawno zacząłem ćwiczyć nogi nad czym ubolewam :cry: , ale robie to juz coraz lepiej, w ferie (od 14 II) kupuje taki zestawik kreatyna , dexterossa i hmb, moze uda mi sie tluszcz z brzucha spalic? (to pomoze? czy tylko sie 3udze?), aha i przez pierwsze po3 roku trenowa3em na malych obciążeniach ale dużo serii (4 minut dziennie), bo chciałem tylko tluszcz spalic, a dopiero jakieś 8 miechow temu zacząłem ćwiczyć ciezej(tez coś kolo 4 minut dzienie,ale wieksze ciezary), a od pol roku na treningach porządnie stękam (ciezary jak dla mnie bardzo duze i ćwiczę 6 razy w tygodniu po 1,5 h) :trening: