Nowy.. Co jesc? Czego unikac Jakie urzywki.

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez goraf-Pow » czwartek, 12 lis 2015, 20:28

Witam mam male zapytanie... ćwiczę od pol roku bez urzywek, ale wytrwale i regularnie nie skarze sie na efekty wiele sie zminilo, mysle ze juz jestem po ogolnorozwojowce i chciałbym zacząć trening na wyższym poziomie i przy odpowiedniej diecie z odpowiednie dobranych urzywek prosze o rade co do tego jakie stosować i gdzie je  'zakupy' 'zakupy' . pieniądze odlorzylem cena poniekat nie gra roli.
Z gory dzieki

Post przez Buntynklima1964 » czwartek, 12 lis 2015, 20:32

po 1 to nie urzywek tylko odzywek po 2 zapodaj sobie jakiegoś gainera po 3 niech Ci ktoś inny wytłumaczy co dalej..bo ja jestem w tych sprawach laik

Post przez Gabbankaa » czwartek, 12 lis 2015, 20:40

polecam ogolnozachwalany zestaw monohydrat kretyny ( zielony z Vitalmax'u ), gainera ( sport's one lub gainer Vitalmax 1 ) i dextro jouice.
Jak starczy kasy to glutaminę i bcaa ( tez moze byc z Vitala )

Post przez Lenn0x » czwartek, 12 lis 2015, 21:32

koleś napisał ze kasa niegra roli wiec:Mono z universalabialko i wegle wedle brakow w diecieglutamina z nunritionabcaa dekstrozacarbo po treningujak masz taki nieograniczoby fundusz kup sobie jescze animal pak i animal flex(tak na wszelki wypadek zeby ci stawy niesiadly)

Post przez Desjardi-Sbi » piątek, 13 lis 2015, 16:43

napisz swoj wiek, wzrost, wage, typ budowy, cel - chyba masa jak mysle

Powrót do Odżywki i suplementy