Kreta nie dziala?

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez humberto_Pea » sobota, 7 lis 2015, 09:45

zwiększ dawkę i pij jescze wiecej wody niz pijesz to moze pomoc chociaż wątpię jeśli wogule nic nieczujesz to i to chyba niepomoze ale nieszkodzi sprobowac

Post przez thierryy » sobota, 7 lis 2015, 09:49

Z ta sila to jest tak ze minimalnie narazie mi doszla, np jak robiłem klatę ost serie to ktoś mi pomagał na dwa razy, a teraz sam kończę bez pomocy.
A co do samej kreatyny to wg mnie nie ma znaczenia jaka sie kupi.
jeżeli ta kreta mi nic nie da to raczej juz nie bede wydawał kasy na inne suple....

Post przez DOMINGA » sobota, 7 lis 2015, 09:51

wszyscy w kretce pokładają swoje nadzieje .. blednie...z mono trzeba sie opanować w dawkowaniu

Post przez XWhalen » sobota, 7 lis 2015, 09:57

Kreatyn jest tyle form, odmian itd ze uwiez mi, warto ja kupowac.
Kreatyna moze tez nie dawać mocnych efektow przy zlym treningu.. np.
zbyt dużo aerobow...

Post przez Bendrodt-300980 » sobota, 7 lis 2015, 10:04

To jednak ci sila poszla.
Co Ty bys chciał wiecej na poczatku jest ok na moje za lepszymi efektami musisz jeszcze poczekać troche.
Cierpliwosci.
Bez nerwow /

Post przez norbi__ » sobota, 7 lis 2015, 10:07

To juz pompy bez kreatyny nie mozna miec...?

Post przez thierryy » sobota, 7 lis 2015, 10:40

Tyle sie naczytałem o kreatynie ze mógłbym prace magisterska o niej napisać Martwi mnie fakt ze nie mam pompy.
długo dobierałem odpowiedni termin na cykl z racji ze mam dużo 18stek znajomych i nie miało by sensu przeprowadzanie cyklu skoro przede mna było tyle zakrapićnych wodka imprez.
Od 15 dni jestem szczęśliwym posiadaczem kreatyny, zawracałem wam dupsko nieraz kiepskimi pytaniami i teraz sie stresuje ze moze mi nie pomoc w walce na silowni.
pokładam w niej wielkie nadzieje......

Post przez bonukPL » sobota, 7 lis 2015, 10:42

Przyczyna braku pompy zapewne jest zły trening, gdyż mono nie da ci pompy, ponieważ nie posiada argininy, ktora powoduje wzrost NO w naczyniach.

Post przez DOMINGA » sobota, 7 lis 2015, 10:50

qubus wiem ze warto lecz jeśli nie masz przynajmniej jakieś podwaliny diety to dupa i trzeba wiedzieć co sie robi a nie to co ma najwieksze noty lub to co poleci w sklepie, trzeba do niej podchodzić z dystansem

Post przez norbi__ » sobota, 7 lis 2015, 10:51

Po pierwsze nie ma glupich pytan...Lepiej sie 2 razy zapytać niz raz coś spierdolic.Po drugie.Nie koncentruj sie tak bardzo na kreatynie.Skoncentruj sie bardziej na prawidłowym treningu.Kreatyna lubi "wejsc" w późniejszym okresie stosowania i nie ma w tym nic nowego.Nie spodziewaj sie jednak ze zaczniesz rosnac z dnia na dzien.Skoro tyle wiesz o kreatynie to wiesz zapewne jakie są jej podstawowe zadania.Nawet jeśli nie masz jakiejś mega pompy kreatyna i tak dziala (tym bardziej ze to twój pierwszy cykl).Nie przejmuj sie i ćwicz spokojnie. //:-D :-D /

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odżywki i suplementy