Wieści ze świata MMA, K-1, Grappling, BJJ, Muay Thai, Jiu Jitsu, Krav Maga, Karate. Dla prawdziwych pasjonatów mieszanych sztuk walki - dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
Ja chyba standardowy, wyciskanie sztanki le?ac, troche na atlasie + nogi, bicepsy z hantlami, ni tricepsy na kierownicy jakby od roweru - nie wiem jak dokładnie sie to nazywa.
ja stosuje typowe treningi kulturystyczne, w tej chwili masowy... Po treningu na siłowni obowiązkowo rozciaganie, walka z cieniem i mam efekty zarówno kulturystyczne, jak i ciagle postępy jeśli chodzi o SW.
powiem Ci tak: dla chcacego nic trudnego. Uwazam, ze jak chcesz to połączysz nawet balet i rugby. Wiadomo, ze SW i kulturystyka to trudne polaczenie, wymagajace wyzeczen i odrobiny wiedzy, ale jak Ci zalezy to sobie poradzisz.
mam nadzieje.... Ale już zacząłem i nie jest tak źle.. Najgorsze jest zmeczenie.. przychodzę zmeczony po trningu , który mam codziennie i jestem bardzo zmeczony a musze jeszcze mieć siłe na ławeczke:
Dla mnie tacy co 3acza siłownie z jakoas sztuka walki to musza byc bardzo silni psychicznie jak i fizycznie ludzie bo ja po samym wysiłku na siłowni nic juz nie dam rady robic.Nawet przy oglądaniu tV zasynam :?
djnamekD tylko cwicz1c na si3ce dajesz na maksa bo to twój jedyn trenig, jak trenujesz SW to na si3ce nie robisz każdej parti z taką siła i czestotliwoocia jak robi1 to kuluryoci, bo siłe np na trenigu sobie na maksa wyrabiasz.