Syntrax Matrix 5.0 - czekolada
Smak moje pierwsze białko
, więc smak jak najbardziej OK, z mlekiem coś takiego ala kakao, jednak znudził mi się po kilku tygodniach.
Rozpuszczalność dobra, oceniam pod względem wypitych odżywek białkowych, po wymieszaniu było kilka małych grudek, ale nie przeszkadzało mi to.
Ocena ogólna 7,5/10
XXL Whey Delicious - brzoskwinia
Smak pierwsza porcja poszła z mlekiem (ok 250ml na 40g proszku) smak klasa! jak to mówią jogurt danone, więc kto ma ochotę na jakiś dobry deser, to białeczko doskonale zaspokoi wszelkie zachcianki, brak jakichkolwiek problemów żołądkowych, jak z każdym z białem XXL Nutrition.
Rozpuszczalność jak wszystkie białka ze stajni XXL Nutrition wzorowa, kilka wstrząśnięć szejkerem i rozpuszczone, bez jakichkolwiek grudek itp. można mieszać widelcem w szklance.
Ocena ogólna 9,5/10
Optimum Nutrition Whey Gold Standard - cookies and cream (ciasteczka z kremem)
Smak zwykle białka które piłem były smaku wanilia/czekolada, chciałem spróbować czegoś innego, nie żałowałem
bardzo dobre białko, które z powodzeniem zastępuje słodycze, z mleczkiem to poezja, z wodą też nie jest tak źle.
Rozpuszczalność stuprocentowa
te białeczko można było mieszać 'palcem' w szklance, a później oblizać palec i wypić
smak był tak dobry, że musiałem powoli pić, powód? delektowałem się
Ocena ogólna 9,5/10
Dodam, że na dniach dojdą mi dwa opakowania białka o nietypowych smakach (teraz takich jestem zwolennikiem)
Appeltaart - Szarlotka
Speculaas - Piernik