Prosze doradzcie mi ktore bialko lepsze do cyklu z kretka?!?

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez Aquai.M. » sobota, 24 paź 2015, 13:04

Powiedzcie,ktore waszym zdaniem lepsze bialko do cyklu z kreatyna Olipmu(25 caps.) i meta(2 tab)?!?Bialka:

PROSZE NIE wklejać ZADNYCH LINKOW DO KONKURENCYJNYCH STRON Z SUPLEMENTAMI

Prosze napiszcie które waszym zdaniem lepsze?!?I mam jeszcze pytanie tego typu:Ile pójdę na takim cyklu z mety,kreaty i bialka tak mniej wiecej ile kg i ile na bicu,przy 3 treningach w tygodniu i sredniej diecie...?!?Prosze o szybkie wypowiedzenia i pozdro for All!

Post przez Robby-Lin » sobota, 24 paź 2015, 14:52

Ile pójdę na takim cyklu z mety,kreaty i bialka tak mniej wiecej ile kg i ile na bicu,przy 3 treningach w tygodniu i sredniej diecie...?!?

nie da sie okreslic. każdy organizm dziala indywidualnie zwłaszcza ze dietę mówisz masz srednia. poczekaj az bedzie Cie stać na dobra dietę to na pewno wicej Ci pójdzie

Post przez Aquai.M. » sobota, 24 paź 2015, 15:24

ja wiem,ale chciałem sie dowiedzieć mnej wiecej od osób które stosowały taki cykl albo wiedza od kogoś ile poszedł na takim cyklu,wiec jak nie waliłeś takiego to nie masztakiego rozeznania...nie chodzi mnie o to czy stać mnie na dobra dietkę czy nie ale srednia dieta dlatego ze nie ma czasu na dobra,bo wtedy to musialy by byc 5-6 posilkow dizennie a ja bede mial ok.3-4 gora...jak wyliliscie taki cykl to ile poszliscie,adminow tez prosze o wpis...Aha i nie 25 caps.
kretki tylko 300...pozdro

Post przez lucille » sobota, 24 paź 2015, 17:57

Tego drugiego nawet nie kupuj !!! !!!

Post przez michaela1971 » sobota, 24 paź 2015, 18:11

ja na twoim miejscu niekupowal bym ani jedenego ani drugiego bialka bo to gówno ! zainwestuj w coś lepszego

Post przez Robby-Lin » sobota, 24 paź 2015, 18:17

kup bialeczko z ostrowii.
chyba najlepsze do tychczas idące w parze jakość - cena.

Post przez lucille » sobota, 24 paź 2015, 19:12

W tym drugim bialku masz napisane ze na 1 gram masz 13g. bialka :lol: - Sam widzisz jakie to jest gowno.
Z reszta juz w PRZYKLEJONYM masz napisane o bialku z allegro !!!

Post przez RalfUX » sobota, 24 paź 2015, 19:17

oba te produkty są do d :| bialko sojowe-roslinne : na dodtaek w tabsach.. gdyby byla tego duza ilość w niskiej cenie to ewentulanie mzoe byc jako uzupelnienie, ale tam jest ok 28 g bialka jeśli sie nie mylę i to roślinnego i to za 3 zl-kpina, kupuj ostrowie :D

to drugie to serwatka, nie bialko a ten tekst : Odpowiednio dobrane proporcje węglowodanów o roznym indeksie glikogenicznym zapewniają równomierny dopływ energii. Dzieki temu stanowią dla organizmu optymalne źródło energii. Witaminy i składniki mineralne zawarte w odzywce maja wpływ na metabolizm weglowodanow, przez co zapewniają maksymalne wykorzystanie energii dostarczonej w serwatce. Wysokie stezenie aminokwasów (znajdujacych sie w bialku serwatkowym) BCAA (leucyny ,waliny i izoleucyny ) oraz glutaminy działają oszczedzajaco na glikogen mięśniowy zapobiegając wykorzystaniu bialek mięśniowych do celow energetycznych, co z kolei wpływa na utrzymaniu odpowiedniej masy mięśniowej mnie rozbroił <:-Dha>

najpierw pisze ze laktoza a później ze Odpowiednio dobrane proporcje węglowodanów o roznym indeksie glikogenicznym zapewniają równomierny dopływ energii. chyba se to wkleił z reklamy jakiejś odzywki :D

Powrót do Odżywki i suplementy