Problem z bicepsem

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez wojtasekPol » środa, 21 paź 2015, 20:41

Mlotki trenują miesien ramienny.

Post przez Unh1996 » środa, 21 paź 2015, 21:13

cwiczenie w chwycie młotkowym wydluza biceps, angazuje tez bardziej przedramieć wracając do moeritum ziomuś czy ty czasem ogolnorozwojowki jeszcze nie robisz? bo w takim razie bez sensu jest robienie 3 cwiczen na tak mało grupę miesni możesz zrobić tak ze popatrz które cwiczenie z tego co robisz lepiej Ci wchodzi i to gorsze zmień na jakieś wyizolowane: modlitewnik, uginanie o kolano, uginanie na ławce skosniej(moje ulubine )ale nadal rob dwa cwiczenia jeśli robisz ogolno rozwojowke wazna jest tez prawidlowa techinka wykonywania cwiczenia, najczęstszy czyba błąd to poruszanie odcinkiem od łokcia w gore podczas uginania ta czesc lapy musi byc nie ruchoma i prostopadla do podlogiwpsense10!!! zburzyłeś w tym momencie mój caly światopogląd dotyczący treningu!! Jak to nie powino trenować sie na masę do bolu?!?!

Post przez wpsense10 » czwartek, 22 paź 2015, 07:26

do bólu moze i tak ale nie ilością powtórzeń a ciezarem! Lepiej zrobisz 8 powtórzeń ( optymalna liczna w serii przy robieniu masy )obciazeniem np 100kg niz 2 powtórzeń obciazeniem 50kg.
Sory, ze Cie uświadomiłem ale zmień światopogląd //:-D :-D /

Poprzednia strona

Powrót do Trening