przez xXxKaravxXx » poniedziałek, 12 paź 2015, 16:36
- wiem że mnustwo ludzi wali/wali3o/bedzie walić sok, to nic nowego, napewno wyglądają imponująco koksy to niezłe przyspieszacze - juz ci pisałem ze boje sie skutków ubocznych, mnie to wcale nie złosci że inni robią to o wiele szybciej - bo bym chyba musiał zwariowac, oni ostro zaczynają ale znaczanie szybciej kończą karierę z żelastwem a ja nie i powiem ci ze juz przeczeka3em nie jednego koksa z mojej okolicy i teraz to oni są chudymi bolkami i schodzą mi z drogi
- nie jestem jakimś amatorem/desperatem czy plazowym pakerem żeby mi tak na tym zale?a3o a i tak jestem duży a byłem ma3y i chudy , ale to wszystko uparcie bo jestem uparty jak cholera
- proponuje poczytać opisy na co naprawdę są sterydy, na jakie choroby i jakie są dwki lecznicze i wtedy może zrozumiesz ze to patologia, i jak bys to nazywa3 bezpieczny cykl , przemyslany cykl , cykl z głowa to nadal jest qrewska patologia
- zawodowcy niech koksuja, ale amatorzy powinni trenować na sucho a tu coraz m3odesz gnoje zaczynają walić koks, bo istnieje jakby ciche przyzwolenie
- mówisz ze brałes tegretol 25 - a ja znalazłem ze to czopki doodbytnicze-lol, na co to lek ? moze lubisz takie zabawy ?
aha i jeszcze jedno odnośnie całego postu, robienie takiego sledztwa, zak3adanie specjalnego posta itd , jest totalnym syfem z twojej strony koleszko, kto cie wychowywa3 że ci nie wpoi3 jakich podstwowoych zasad, na kolegów pewnie tez donosisz, znam takich ...