Debora1997 o co ci chodzi bo nie zaczaiłem
xXxKaravxXx kompleksów to ja zadnych nie mam potrafię sie przyznać ze koxowalem ja jestem na tym forum nie wiem czy nawet od miesiąca a ty jesteś zalogowany na każdym nie widziałem twojego zdjecia na tym w profilu to nie wiem czy to ty i wydajesz sie grubiutki najpierw chudzielec z 29 w lapie teraz 43 na sucho z tłuszczykiem ja nie znam takiego przypatku jak ktoś jest na poczatku chudy to po jakimś czasie treningów jest kozak wyzezbiony bo jak ma szybka przemianę materi to trudno o odłożenie sie tluszczu to moje zdanie chcesz zobaczyć moje foty z przed roku wejdź www.m4yoou83.sympatia.pl
tarik ty mi wyglądasz na pseudo pakera gdzie jakieś fotki jak mnie pamięć nie myli to nie wiem czy nie4 czytałem gdzieś twojej wypowiedzi ze trenujesz od niedawna itp zdjecie to uwiężę ps ja po setce mety mialem 39cm jak bys wiedział co to superka to bys kojazyl ze ma sterzenie 25mg na mil i nie ma co jej porównywać do omena który ma najwieksze sterzenie ze wszystkich anabolików
xXxKaravxXx masz troszke racji z tym błędnym kolem mi bardzo dużo spadło wieksza czesc na pewno robiąc przerwy miedzy cyklami 0.5 i 1 rok to trudno to utrzymać i to bez odblokowania i nie wiem czemu piszesz o jakiejś zlosci poprostu ci nie wieze i koniec
I jeszcze jedno dzisiaj na siłowni rozmawiałem z takim chłopaczkiem o którym myślałem ze jest poczatkujacy mial z 37 w bicepsie chciałem mu coś doradzić i zapytałem ile ćwiczy okazało sie ze 5 lat na diecie i na odrzywkach mało prawdopodobne są twoje wyniki przy jego to nie jeden taki przypadek który znam