przez xXxKaravxXx » poniedziałek, 12 paź 2015, 06:16
odnosze wrażenie że dyskusja toczy sie o mnie, ale Richards__/wsiek3y nie jest na tyle odważny żeby to napisać - lol
w jednym poscie napisałem że zrobiłem bic z 29 do 43 cm ale nie w 4 lata tylko !!! w 5,5 roku (regularene treningi 2 przerwy po 1,5 tygodnia)
- koleszko/wciek3y nie pisz 2 postów pod rzad, jest tu jakiś mod ?
- widze że mnie polubi3es, wiec pociągniemy ta dyskujsie - (do moda ! bedzie weso3o wiec może przenieście to do humoru - żeby nie było nieporozumien)
- da sie zrobią te 14 cm w ciągu przeszło po3 dekady, jak ktoś w to niewierzy to znaczy że jest po prostu cieniażem
- możesz mi wmawiać sok, go..no mnie to obchodzi, tak samo jak gówno mnie obchodzi co o mnie myslisz, ale wg mnie masz koleszko duuuze kompleksy, lecz je w realnym swiecie a nie w wirtualnej rzeczywistości - chyba że jesteś nastepnym wirtualnym pakerem - lol
- przeczytałem nideawno na pewnym dużym forum wypowiedz jedego starego koksiarza a jedniczesnie moadergo goscia , napisał że koksowanie to b3edne ko3o, bo zaczyanajac koksowanie sie w nie wpada i żeby utrzymać wymiary i siłe z cyklu trzeba zaraz wchodzia w następny cykl, a w punkcie wyjscia (czyli po spadakach i czasie od ostatniego strza3u) zostajesz z tym co w tym czasie mogłbys zrobią na sucho + skutki uboczne + brak kasy , takie rowanie bardzo madre - wiec jak ci sie wydaje że jesteś taki kozak bo masz 46 cm w bicu, to juz pewnie zrozumiałes że będziesz sie musiał kuc do końca zabawy ze sztanga, moze stad ta złosa
- wrzuć jakas fotkę to ocenimy te 46cm, a moze sie pomysli3es i masz tam naprawdę 36cm ?
- i jesscze jedna rzecz : napisz 3 powody dla ktoych miałbym k3amac ?