przez Jarnutowski-15 » piątek, 9 paź 2015, 12:08
Nie jest dobrym pomyslem!!
Rozumiem twój problem... możesz przyjmować pokarmu badz ile ale wszystko zostaje spalone... taki metabolizm... masz 21 lat, ćwiczysz juz rok na gainerach, zrobiłeś 5 cm w lapie, to mysle ze i tak nie jest tak strasznie zle... to byly poczatki uczyłeś sie jak ćwiczyć co jesc... a teraz poswiec kolejny rok ćwicząc korzystając z doswiadczenia które juz zdobyles.
W twoim przypadku to nie chemia bedzie rozwiazaniem bo masz sporo niedowagi, wymiary do wzrostu sam wiesz jakie masz wiec jeśli pobudzisz sie od odpowiedniej strony droga do co najmniej 85 kg stoi otworem...
Tyle ze masz wicej pracy niz inni przez twój ogólnie rzecz biorąc metabolizm polecam ci zainwestować te 2 zl w kolejnego gainera tym razem nutrenda 6 kg, jasne ze dobrze było by miec do tego bialko... ale to tez wszystko kasa...
Tak jak wspomniałem czeka cie wicej pracy i to nie tyle co na siłowni co w kuchni...
Zbuduj sobie plan odzywianiam np: sniadaie odzywka, drugie sniadanie, obiad odzywka , przekaska, kolacja, odzywka
- i nie przejmuj sie jak ktoś ci pisze w których godzinach co jak masz jeść poprstu jedz i jedz nie ćwiczysz zawodowow chcesz poprostu troche urosnąć no i właśnie w tym tkwi sekret jeśli całymi dniami będziesz sie czul najedzony - coś sie w tobie przelamie jakieś 6 kg na rok a uwierz mi 6kg takiej masy to jest bardzo dobrze!
napisałem zebys sie czul caly czas najedzony właśnie o to chodzi inaczej ciezko przełamać bariere!
napisz jeszcze jakie wczesniej stosowałeś odzywki i ile razy dziennie w jakich porcjach?
pzd 8)