Jaki plan?

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez LaynePL » wtorek, 6 paź 2015, 16:38

mój qumpel właśnie zaczął chodzić na siłkę ze mna o chce sie wyrzeźbić bo ma troszke maski, poradziłem mu zeby wykonywał cwiczenia srednim ciężarem w miarę szybko i robił krotsza przerwe miedzy seriami, ale nie wiem jak sprawa ma sie z seriami czy ma robić 12 1 8 6? Czy raczej innaż

Post przez Shay82 » wtorek, 6 paź 2015, 16:42

najlepiej poszukaj w PNphpBB2&file searchcolor brownwyszukiwarce..jest tego duzo..a dokładnie rzezba teraz?? troche dziwne..napisz coś wiecej o koledze jaki staż i jaki stopień zatluszczenia a coś sie wymysli..10-15 pow w zależności od stażu i jakie cw oraz inne czynniki...

Post przez LaynePL » wtorek, 6 paź 2015, 16:45

Tak on chce sie rzezbic, tak jak pisałem on dopiero zaczyna sie bawić w te klocki z tym ze on chce wyglądać ładnie bo przeszkadza mu masa, stopień zatluszczenia nie jest bardzo duży no mozna powiedzieć ze średni on jest typem takiego masownika od urodzenia poprostu genetycznie

Post przez JimmiePol » wtorek, 6 paź 2015, 16:47

niech robi po 12 powt w serii i aeroby po treningu, robienie rzexby to dieta i aeroby, a nie powtorzenia w serii :D

Powrót do Trening