Alkohol!!!!!!!

Środki farmakologiczne: sterydy, prohormony - sztuczne podnoszenie wydolności organizmu. Iniekcja domięśniowa, porównanie sterydów, przykładowe cykle, skutki uboczne. Dział powyżej 18 roku życia.

Post przez HDre » piątek, 2 paź 2015, 18:21

kiedyś ktoś mi powiedział ze jedno piwo to tydzień siłki w plecy ze alkochol oslabia, moze i to sama psyhika oslabia hym nie wiem juz sam.
Ale ja mam tak jak powiem ze nie pije to nie pije i choćby sie muchy w nosie pie.r.dolily choćby h.uj na hu.j.u stawał to nikt mnie nie namówi nie wiem czy to silna wola ale tak mam choć powiem ze nie raz mniekorci zapach piwka co by se tak jedno walnąć

Post przez goyfie » piątek, 2 paź 2015, 18:28

Ja mam problem z zielskiem mam nadzieje ze mi to niedługo minie

Post przez anderson » piątek, 2 paź 2015, 18:35

hmm a ja wczoraj mialaem parapetowe no i niestety poszedłem tak sie zchlalem ze ledwo doszedłem do domu remix szampan jakieś odbre winko było gorzala i browary no ale atmosfera byla sympatyczna i obyło sie bez awantury chociaż szczeze powiem ze szukałem wrazen

Post przez Adrian1989 » piątek, 2 paź 2015, 18:50

to jak z tymi redbullami?? :D

Post przez Ostrande1991 » piątek, 2 paź 2015, 18:52

znam ludzi co koksują i pija na imprezach i raczej im nie schodzi,chyba ze sie codziennie pije to moze wtedy nie wiem zabardzo, ale moim zdaniem raz na jakiś czas to alkohol nie oslabi:p pozdro

Post przez anderson » piątek, 2 paź 2015, 18:52

w sobote byłem na melanzyku w niedziele bardzo mało zjadle bo troche sie ztrulem i dzisiaj na siłce zauważyłem maly spadek sily w bicku ale to taki jednorazowy wypad bede nadrabiał zwlaszcze ze dopiero 3 tydzień cyklona minął

Post przez Ckolumb » piątek, 2 paź 2015, 18:57

Do rodas333

jasne i potem po imprezce o kurde spadło mi a to se wemze 2x wiecej metaxu to mi nie spadnie, albo alkohol albo efekty niestety, chciaz piwko raz kiedyś nie zaszkodzi bo male stezenie

Post przez TomexPL » piątek, 2 paź 2015, 19:29

jeden browarek to nawet wskazany raz na tydzień walnac, oczyszcza nerki

Post przez anderson » piątek, 2 paź 2015, 19:29

no to luzik juz sie zdołowałem ze pelna abstynencja bedzie do końca cyklona

Post przez karolekDog » piątek, 2 paź 2015, 19:30

Sprawa z pciem jest dość prosta . jeżeli decydujesz sie chlać to nie ćwicz i nie bierz koksow bo efekty beda mizerne . jeżeli zaś decydujesz sie trenować i do tego wejsc na towar to nie chlej jak swinia. oczywiście wszytsko jest dla ludzi i czasami trzeba sie napić chociażby po to zeby odreagować stres. Milo siąść z prawdziwymi kumplami i wypic kilka dobrych drinkow. Niestety u mnie to wyglada tak ze zawsze sie scioramy na amen i zrobimy jakas zadyme. Zawsze ktoś musi wyłapać i zadko sie zdarza zeby wieczor przebiegł spokojnie.
Teraz na powaznie alkohol znacznie podnosi ciśnienie wiec dlatego nie radze z nim przesadzac na cyklu tym bardziej kiedy stosujemy clen to moze zle odbic sie na sercu. resztę napisali juz moi przedmowcy. oczywiście mm na mysli barevff93 i Mario.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Doping