Odp. 1
Nigdy nie słyszałem, żeby przez rok ktoś miał non stop swietne wyniki. Ciekawe, że nie miałes stagnacji :ysz:.
pewnie miałem stagancje ale bez supli też można ja przezwycie?ya
zmiana treningu, diety, reneracja itd.
Odp. 2
Czyli jeżeli zaczynam treningi od 15 - 16 roku życia - bo to jest dobry okres na rozpoczecie treningów - to suple ma brać dopiero za 5 lat ?? Dobrze rozumiem ??
nadal nierozumiesz
rozmawiamy o tym konktetnym przypadku 17lat i 5 miesięcy treningu - przecież on jeszcze nie potrafi poprawnie ćwiczen wykonywaa to jak ma trening na maxa wykorzystać!!!!
Odp. 3
Ja potrafię sobie dorobią filozofie... ciekawe :lol: Jak wspomnia3em mylisz pojecia. Sama odżywka nie jest chemia. Składniki odżywki mogą zostać pozyskane przez zło?one procesy chemiczne. A to chyba roznica.
To mi powiedz na czym polegają te złozone procesy chemiczne - sam sobie zaprzeczasz !
Odp. 4
Jeżeli nic nowego nie odkryłem, to dlaczego kolega nie ma brać HMB ? To mu zaszkodzi czy jak ?? Bo teraz już nie wiem o co Ci chodzi :lol: :-)
nie wiem czy mu zaszkodzi, nie jestem jasnowidzem
napewno lepiej by wykorzysta3 ten suplement z po3 roku (np kreatyna - co? wiecej mowia)
A co jest złego z tym, że po 0,5 roku treningów sięgnę po odżywki ? Gdyby to komuś zaszkodzi3o, to bym mu tego nie poleca3.
a ja Ci powtarzam - że lepiej jak kupi codziennie po3 kilo piersi z kurczaka za ta kasę - odrzywki zapoda troche poźniej!!!
Kilka słow uwag;
Po pierwsze - siedzisz w tym sporcie 5 lat. Ok. Ja siedzę wiecej. I dobrze wiem, że odżywki nie bierze sie jeden raz na całe życie. Od?ywki można brać seriami. Bo to wynika z Twojego myslenia.
dokładnie - ale należy jest rozmyślnie stopniowaa aby je max wykorzystać
Gosa ma 17 lat i zaczyna brac odrzywki, za moment może stwierdzia że juz nie działaja i trzeba coś mocniejszego zapodać
Jak to nie działaja. Nie spotkałem sie jeszcze z takim czyms, żeby odżywki które bierze sie na cykl powiedzmy 3 nie działaćy.
to mało siedzisz na forach - zaobacz do działow z dopingiem
wyrażę sie jasniej;
Styczen;
Trening masowy;
biorę biako (dla budowania miesni), HMB, glutamine. (To jest tzw. kuracja)
Za 3 miesiące robie znowu trening na masę i biorę to samo. nie musze siegaa po nic silniejszego - bo to mi wystarcza - i musze na tym osiagnaa swoj cel.
Nie wiem jak ty rozumujesz.
ja to rozumiem tak jak Ty - ale nie wiesz jak to inni rozumieją