przez Jaccek1986 » piątek, 2 paź 2015, 05:42
Odp.1
Trenuje przeszło 5 lat(lipiec1999), ale pamiętam jeszcze co było 5 lat temu, pierwszy rok był super , bez przemyslanego treningu i zerowej wiedzy o diecie szło po prostu super! a Ty jaki masz staż?
Odp.2
Ma zaczaa brać suple po tym okresie , a wiekowo to jest (20-21 lat).
Odp.3 Od kiedy bialko, wegle, tłuszcze to chemia ?? pierś z kurczaka to tesh chemia ? P3atki owsiane to tesh chemia ?? Chyba mylisz pojecia... naprawdę sobie potrafisz do wszystkiego dorobią filozofie, gdzie coś takiego napisałem
to mi powiedz jak w takiej ma3ej porcji proszku można zawrzeć ilosci BTW w tak idealnych proporcjach??? bez uzywania subst chemisznych procesów chemicznych???
Odp.4 Białko jest budulcem miesni. jeśli chce budowaa miesnie, to bialko niezbedne. HMB pomaga w rozbudowie tkanki miesniowej, przyspiesza regeneracje, redukuje tkankę tłuszczowa, poprawia wydolnosa tlenowa. Co jest be w HMB ?? nic nowego nie odkryłes !!! z tymi koksami to odpusa sobie, bo chyba nie panimajesz co mówisz prosiłbym o zmianę tonu - ja ciebie nie obrażam
Zaraz Ci napisze o co mi chodzi.
Sprawa wyglada tak że ludzie za wcześnie sięgają po suple, za wcześnie tzn. ze zbyt malym stażem treningowym , w zbyt młodym wieku.
Ja jestem zwolennikiem stopniowego stosowania czynnikow (metodyka treningu, suplementy). Gosa ma 17 lat i zaczyna brac odrzywki, za moment może stwierdzia że juz nie działaja i trzeba coś mocniejszego zapodac.
Jest full takich postow!
Dlatego rada do za3ożyciela postu : potrenuj jeszcze troche bez supli.
A jak koniecznie masz za dużo kasy to idź sobie codziennie do miesnego i kup 0,5-1kg piersi w kurczaka i zjedz to jako dodatkowy posiłek.
Napewno na tym lepiej wyjdziesz niż na odrzywkach, wierz mi bo juz troche trenuje!