Co dobrac?

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez Buchh0lz » wtorek, 29 wrz 2015, 17:10

waze 86, wiem dużo o odzywianiu zapewniam Cie, nie mam poprostu czasu na diete.
Tak samo prowadzę sportowy tryb zycia, tak samo nie mam czasu ćwiczyć reguralnie.
Mam troche czasu w wakacje daltego chciałbym jak najszybciej złapać pare kilo + poprawić lape itd.
Dlatego pytam grzecznie co najlepiej wziasc, wiadomo odzywianie to podstawa, postaram sie jeść ryze, kurczaka, ryby... wszystko co ma bialko.
Ale wydaje mi sie, ze mogę wziasc jakiś spomagacz, no chyba ze mi sie wydaje...

Post przez BRANDI » wtorek, 29 wrz 2015, 19:25

Z tego co piszesz to wnioskuje, ze ewentualne kilogramy które uda ci sie złapać szybko stracisz....

Post przez Buchh0lz » środa, 30 wrz 2015, 04:57

hmm no właśnie roznie mozna to rozumowac... jakoś w lutym ważyłem 82,5 - teraz waze 86, dodam ,ze caly czas latam za pilka... także niekoniecznie to jest tak ze strace tych pare kg, co nie zmienia faktu , ze mam "troche" gorzej od Was... w takim razie poradzicie mi coś ?

Post przez Frobciak » środa, 30 wrz 2015, 05:17

kup sobie zielona kreatynę vitala i dextroze do tego lub carbo.Bialko bierzesz według brakow w diecie...mowisz ze znasz sie na tym to sobie poradzisz.Kreatyne bierz 2 razy dżinnie po 5 gram i bedzie git.Jedna porcja rano druga po treningu.W dzien nietreningowy jedna porcja rano druga popoludniu.Oczywiscie krete pijesz z dextroza.Dextro pij po treningu razem z bialkiem.Kreatyny kup 3 gram wystarczy na cykl.Pozdro!

Poprzednia strona

Powrót do Odżywki i suplementy