przez xXxkristopherlxXx » sobota, 19 wrz 2015, 18:59
moje zdanie jest takie, dieta jest wazna, ale napewno każdy z nas zaczynając przygote z silownia tak samo nie wiedział nic o diecie, nie wiedział jak sie odżywiać i chciał sie dowiedzieć tego od innych nie? tak roba wszyscy, przykład ten post. niektórzy pisza pierwszego posta z prozba o ulozenie diety-a przeciez to sprawa indywidualna, każdy co inne lubi itd, niech sami ułożą dietę a my ja tu na forum poprawimy czy to takie trudne ułożyć kilka posilkow dziennie? no chyba nie , to zaledwie 1 min roboty.
wracając do wcześniejszego watku, niektórzy nie maja stalej diety, ale odżywiają sie madrze z glowa i troche se są . to po pierwsze, a po drugie nie kazda osoba ktora pisze na tym forum chce byc jakas mega duuuuuuuza moze niektórym wystarczy 40cm w lapie i to wszystko? albo jeszcze moze ćwiczą tak tylko na zapełnienie czasu? lepiej coś komuś poradzić naprowadzić ja na coś a nie smiac sie z niej nie? po to właśnie jest to forum, pomagać nowym naszym bracia (sisotra tez 8) ) jesteśmy jak jedna wielka rodzina:D
pozdro 8)