Masa bez diety

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez konarq-Dorri » sobota, 19 wrz 2015, 15:12

hajtokornel-Snoin236 nie wiem nad czym sie tak podniecasz! Sam nie stosuje diety bo jak narazie na takowa mnie nie stać choć ciagle kombinuje.
dużo jest osób ćwiczących bez diety i wcale nie gorzej wyglądają od tych co takowa dietę posiadaja.
I nie wiem czemu ten temat mial by sie znalesc w dziale humor! jest to dość powszechne zjawisko.
Panowie wydaje ze troche was poniosło

Post przez Czarny-G » sobota, 19 wrz 2015, 17:10

Panie Lonley.Dlatego,ze ten post jest smieszny!Koles mysli,ze kupi sobie pudełko bialka i bedzie wielki...
Odzywki maja byc uzupelnieniem diety,a nie jej zastepstwem!Tez nie mam wzorowej diety,ale przestrzegam podstawowych zasad.Nie mozna jeść byle czego i uwazac,ze pudełko odzywki załatwi sprawe....

Post przez Treadway_Dete » sobota, 19 wrz 2015, 17:57

MR O..limpić to ty nie będziesz bez zarcia no ale na poczatek przygody z tym sportem mass xxl to bardzo dobre rozwiazanie , wkoncu kto znas pomyslale ze bezdie odrazu jadł gotowane cycki czy same bialka

Post przez konarq-Dorri » sobota, 19 wrz 2015, 18:09

Nie wiem ale jakoś nic śmiesznego w tym nie widze, a co do tego pudelka bialka to chyba sobie zdaje sprawę ze od razu bykiem nie bedzie! Nie od razu Rzym zbudowali...

Pozdrawiam

Post przez Octavia_ » sobota, 19 wrz 2015, 18:09

Dieta na pierwszym miejscu.
ale trudno ja przestrzegac.
bez diety tez mozna przywalić

Post przez Twardy » sobota, 19 wrz 2015, 18:15

Dieta to podstawa bez niej trudno ci bedzie zrobić masę miesniowa tez kiedyś brałem odzywki bez diety i byla to tylko kasa wyrzucona w błoto

Post przez PinkertoRauschenbachC » sobota, 19 wrz 2015, 18:20

Ehh... Co Wu ku... wiecie o cwiczeniu bez diety Mam kumpli którzy ćwiczą 2,3 lata i wyglądają napewno lepiej od tych co maja diete, az sami byscie sie zdziwili!!!
A nie jestem na tyle głupi zeby myśleć ze po samych odzywkach bede wyglądał lepiej niz Coleman! Wiem ze to jest uzupelnienie, ale jak nie masz diety to chyba lepiej dostarczać wegle i bialko w gainerze niz go nie brac nie? Pomyslcie chociaż chwile nad tym to mi przyznacie racje...

Jeszcze co do hajtokornel-Snoin236 : Kto ci powiedział ze chce byc wielki? Moze ty sobie marzysz o sylwetce kolegi koksika z podworka, ale nie koniecznie wszyscy chcą tak wygladac. zastanów sie co piszesz, i przeczytaj posta na którego odpowiadasz przynajmniej 4 razy zanim coś napiszesz, unikniesz ośmieszania sie...

Widze ze tylko konarq-Dorri kapuje o co mi chodzilo. Gratuluje czytania ze zrozumieniem

Post przez Twardy » sobota, 19 wrz 2015, 18:22

To po co sie nas pytasz o rade jak i tak zrobisz jak będziesz uważał

kur nie rozumie takich ludzi

Post przez xXxloozxXx » sobota, 19 wrz 2015, 18:38

Ehh... Co Wu ku... wiecie o cwiczeniu bez diety

hmmm jesteś na forum kulturystycznym ( 80% kulturystyki to dieta)...
raczej ludzie wiedza o cwiczeniu z dieta/bez diety.

Post przez PinkertoRauschenbachC » sobota, 19 wrz 2015, 18:39

Przeczytaj najpierw pytanie u samej gory.
O co pytam? Co jest lepsze: WPC, czy gainer.
A teraz pcozytaj drugi mój post.
Teraz jeszcze raz to samo.
I ponownie... A teraz przeczytaj to co sam napisales.
Widzisz jakiś zwiazek? Bo ja kur.wa nie!!!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odżywki i suplementy