ZJAZD ?

Luźne rozmowy o wszystkim. Odpoczynek po ciężkim treningu.

Post przez Beal Damien » czwartek, 17 wrz 2015, 08:49

ja tam jestem pewny na 100% na bank, ja tez jestem za tym, zeby wpłacić kasę z gory powiedzmy ze tak ze 3miechy wczesniej minimum 50% kwoty z deklaracje bezzwrotna (to bardziej zmotywuje ludzi wg mnie) ewentualnie jak ktoś sie wycofa (w co watpie, bo jak ktoś wpłaci te kilkadziesiąt zl to bedzie mu szkoda je stracic) to by te kasę ewentualnie traktoreksMcd mógł przeznaczyć na jakieś konkursy. poza tym, jak ktoś sie wpisuje na liste, a potem zrezygnuje to trace automatycznie do takiego elikwenta szacunek...

ja jestem za tym, zeby zorganizować zjazd nawet jak bedzie 15 konkretnych osob, bo wtedy za rok by latwiej poszło i wiecej ludzi by bylo. moze by tak jakieś pismo branżowe zaprosić na zjazd, zeby porobili fotki i jakiś wywiad z nami?? co wy na to?? tyle ze zeby takie rzeczy zalatwiac, to trzeba wiedziec, czy na 100% zjazd wypali...

Post przez Carole-Mac » czwartek, 17 wrz 2015, 08:51

Dobry pomysl Beal Damien z tymi wywiadami fotkami, no ale zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladac, ja juz sie wypowiedziałem wczesniej jak ze mna jest, jeżeli chodzi o wyjazd ale mam nadzieje ze również pojadę i nauczę sie czegoś od Was profesjonalistow.
Pozdrawiam.

Post przez IRRO » czwartek, 17 wrz 2015, 08:51

no to sie temat rozwinął :D

1. wyjazd swietan rzecz i takie spodkanie -fakt który wspólnie ustalono

dobrym pomysłem jest pozbierać wczesniej kase, na konto do traktoreksMcda i tyle, i kto nie bedzi mógł jechać to trudno :cry:

plan ten jest po prostu wyjebany...taki na wstepnie...a jak sie go dopracuje az strach pomyśleć

właśnie pan jest anwet swietnie ulozony...spodkanie ...silka, spodkanie z goscie specjalnymi..pub...odespimy.. znów silka ... potem jakeis spodkanie...no i pub pozegnalny...i od rana każdy adios

no gdzieś starówkę zwiedzimy, do pubu są znjomosic to by wpuszczali mlodszych po 15,16 bo na forum tacy tez są i po problemie , a każdy wypije tyle ile chec i sadze ze to najlepsze jeden zaleje sie w trupa inny wogle i po sparwie ja pije 5 br . chyba mi sprzedadzą :D wkoncu odrazu po wakacach mam 18-nastke. 13 wrzesien heheh

a tak naprwe to co do terminu to wiadomo ze wakacje ale jak lipciec sierpień ,koniec pocztek???

Post przez Carole-Mac » czwartek, 17 wrz 2015, 08:55

Dla mnie to Plan jest spoko maturkę mam, wiec juz w czerwcu mogę jechać ) Jak zdam )

Post przez aalonso1973 » czwartek, 17 wrz 2015, 09:00

kurde z tymi zaproszenieami kogoś było by niezle (mariusz P.
) a tak poza tym gdzie to hcecie jechać ?

Post przez Carole-Mac » czwartek, 17 wrz 2015, 09:02

Przeczytaj Post od poczatku to będziesz wiedzieć Poznan

Post przez Vincentt » czwartek, 17 wrz 2015, 09:17

no mi sie podoba pomysl zaproszenia kogoś z gazety chociaż niewiem czy coś takiego moze wypalić ale to by było fajne przezycie miec fotkę w jakiejś gazecie kulturystycznej no i oczywiście zajebista pamiatka popieram

Post przez Carole-Mac » czwartek, 17 wrz 2015, 09:24

No dość dobry pomysl, ale kto np.
mnie chciałby widzieć w gazecie, narazie nie mam nic do pokazywania wiec dla mnie to narazie tylko marzenia, ale moze kiedyś stana sie realne bardziej

Post przez Beal Damien » czwartek, 17 wrz 2015, 09:30

nie masz dziś nic do pokazania ale za 2 lata możesz byc przykładem jak mozna na czysto zbudować sylwetkę w np 2 lata. wiec to dobry pomysl

jeśli impreza bedzie zorganizowana na wysokim poziomie to wydaje sie ze ten pomysl z czasopismem branżowym nie jest taki calkei nierealny...

wpisywać SIE NA LISTE!!!

Post przez Vincentt » czwartek, 17 wrz 2015, 09:37

no ja narazie tez niemam czym sie chwalić ale do wakacji jeszcze troche czasu wiec zero melanży tylko silka i zarcie ale milo by było znalesc sie na zdjeciach wkoncu nietrzeba byc wielkim zeby muc sie pokazać

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogadanki