przez Beal Damien » środa, 16 wrz 2015, 20:17
Ja jestem ludziska za tym pomyslem!!! szczególnie podoba mi sie pomysl traktoreksMcda na spotkanie z radkiem lub jakimś innym sławnym sportowcem (Gluchowski, Pudzian??). Co do miejsca spotkania to powiem tak: Uwazam, ze powinno sie zebrac juz teraz listę osób które zadeklarują uczestnictwo na bank i na tej podstawie wybrać takie miejsce, dzieki ktoremu, zdecydowana większość bedzie miało w miarę blisko. jeśli chodzi o aspekt noclegu, to mysle, iz to najmniejszy problem. Termin proponuje ustalić na wakacje (lipiec-sierpien). Czas spotkania mozna by nawet wydłużyć do około tygodnia.
Moznaby pomyśleć o innych atrakcjach (np. zawody, testy sily, zabawy itd)
Koszt oczywiście by wzrosl, ale wydaje mi sie, ze 7 dni to moznaby juz potraktować jako wypasione wakacje.
TAK CZY INACZEJ JA DEKLARUJE obecność NA 110% ALE POD WARUNKIEM, ZE TO BEDZIE gdzieś W CENTRALNEJ POLSCE A NIE NAD MORZEM.
UWAGA!!!
chłopaki z okolic Katowic którzy chcieliby jechać na ten zlot to informuje, ze mam samochód z instalacja LPG. czyli zbieramy sie w pićtke zrzutka na GAZ i jazda na zlot. Szybko, bezpiecznie i prosto na miejsce o wiele lepiej niz np. pociagiem.