ZJAZD ?

Luźne rozmowy o wszystkim. Odpoczynek po ciężkim treningu.

Post przez Frawleyyy » środa, 16 wrz 2015, 20:15

na animaluludiz jeździli ponad 6 km i było ok ja mam do poznania 35 ale bede ; ludzi troche wiary ; zorganizujmy sie juz teraz bo później to juz nie wypali jak sie bedzie organizować na ostatania chwile

Post przez F1nlay » środa, 16 wrz 2015, 20:16

sugerowałbym stworzenie osobnego postu rzeby było przejzyscie albo na stronie głównej stworzyć link coś co bedzie sie rzucać w oczy, druga sprawa jeżeli mamy sie spotkać w poznaniu to dobrze byłoby sie juz rozejzec za noclegami na dość spara grupę osób no i pytanie dość ważne każdy z nas użytkowników jest z roznych stron polski wiec dobrze by było gdyby ktoś poinformował jak trafić do miejsca spotkania, jakie busy itp.
jeżeli ma spotkanie wypalić to warto byłoby zacząć juz od dziś ....

Post przez Frawleyyy » środa, 16 wrz 2015, 20:16

do poznania chyba każdy wie jak dojechać a dojazd z dworca pks/pkp należy do kogoś z ponznia nocleg zaraz link podam pyatlem tam i jest zajebiście wyposażony osrodek

Post przez Frawleyyy » środa, 16 wrz 2015, 20:17

http://druktur.webpark.pl/galeria.html http://druktur.webpark.pl/galeria.html mysle o tym osrodku 20pln/nocleg wszystko jest tam tylko ilość dni itp trza ustalić mysle zeby powoli wpłacać jakieś zaliczki do kogoś zeby to było juz pewe a nie kasa zaczyna wpływać 2tyg przed wyjazdemi polowa jest bez kasy

Post przez Beal Damien » środa, 16 wrz 2015, 20:17

Ja jestem ludziska za tym pomyslem!!! szczególnie podoba mi sie pomysl traktoreksMcda na spotkanie z radkiem lub jakimś innym sławnym sportowcem (Gluchowski, Pudzian??). Co do miejsca spotkania to powiem tak: Uwazam, ze powinno sie zebrac juz teraz listę osób które zadeklarują uczestnictwo na bank i na tej podstawie wybrać takie miejsce, dzieki ktoremu, zdecydowana większość bedzie miało w miarę blisko. jeśli chodzi o aspekt noclegu, to mysle, iz to najmniejszy problem. Termin proponuje ustalić na wakacje (lipiec-sierpien). Czas spotkania mozna by nawet wydłużyć do około tygodnia.
Moznaby pomyśleć o innych atrakcjach (np. zawody, testy sily, zabawy itd)
Koszt oczywiście by wzrosl, ale wydaje mi sie, ze 7 dni to moznaby juz potraktować jako wypasione wakacje.
TAK CZY INACZEJ JA DEKLARUJE obecność NA 110% ALE POD WARUNKIEM, ZE TO BEDZIE gdzieś W CENTRALNEJ POLSCE A NIE NAD MORZEM.

UWAGA!!!
chłopaki z okolic Katowic którzy chcieliby jechać na ten zlot to informuje, ze mam samochód z instalacja LPG. czyli zbieramy sie w pićtke zrzutka na GAZ i jazda na zlot. Szybko, bezpiecznie i prosto na miejsce o wiele lepiej niz np. pociagiem.

Post przez Frawleyyy » środa, 16 wrz 2015, 20:17

najlepiej poznan wiele siłowni i ogólnie odbrze by było z organizacja mysle ze wiekszych problemów by nie było tylko z chęcią wyjazdu jak ktoś jest chętny to pisać tu albo na pw w ciąga tygodnia 2 bys ie jakas listę zrobiło i ustaliło wysokości wpalat tj jakiejś zaliczki tak jakby deklaracji ;

Post przez CKSITE » środa, 16 wrz 2015, 20:18

jestem za kiedy mozna sie wpisać na listę ???

Post przez Frawleyyy » środa, 16 wrz 2015, 20:19

jak uzbiera sie 1 osób zglosznie na pw robie temat zamkniety z lista uczestników ; dajmy na to ze hmm pierwsza wpłatę w wysokości np 5 pln do końca roku czy jakso tak zeby juz se kasę nazbierać na wyjazd przynajmniej na noclegi i siłkę a jak by sie wieej uzbierało to by na zarcie było tj mniej by było trza ze sobą w wakacje barć bo ciezko na arz tlye kasy wywalić ;

Post przez F1nlay » środa, 16 wrz 2015, 20:20

Beal Damien bajerancki pomysl -- przyłączam sie do twojego pomysłu jak bedzie coś wiadomo wiecej to odezwe sie na PW !!

Post przez mcynka-R » środa, 16 wrz 2015, 20:21

Frawleyyy mnie uprzedził mysla ja jestem z Tarnowa zrubdzie gdzieś posrodku polski zeby dojechać mozna było i zeby w tym miescie było conajmniej kilka osób chętnych bo jedna osoba tego niezorganizuje;

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogadanki