Trening a kOx

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez edzia1973 » poniedziałek, 14 wrz 2015, 09:51

Czy może trening przy kox sie rozni od zwyk3ego treningu bez stosowania kox ??Moze istnieją jakieś specjalne serie, cwiczenia, powtorzenia !!

Post przez ZaguPol » poniedziałek, 14 wrz 2015, 10:18

stego co wiem to nie ma ro?nicy w treningach tylko że przy koksie szybciej rośniesz i szybciej na zdrowiu pod upadasz

Post przez beholderBar » poniedziałek, 14 wrz 2015, 10:24

Ale kumple mówią ze jest roznica ćwiczył na sucho i był po treningu zmachany jak cholera a na koksie po jakimś czasie robi to samo i mówi ze 2 takie treningi by zrobił bo ciagle sie czuje silny!!! I normalnie w treningu co tydzień krążków nie dokładał a teraz tak

Post przez ZaguPol » poniedziałek, 14 wrz 2015, 11:07

to już przy odżywkach masz wiecej siły a co dopiero przy koksie

Post przez ALONZO » poniedziałek, 14 wrz 2015, 12:42

zgadza sie ...ja słyszałem że koksy mają coś takiego że porpostu (jak przy ekstazie --też tylko słyszałem :> ) człowiek ma dużo wiecej energii do ćwiczen i dużo wiecej siły ...ale niestety ...po kilku latach 'koksowania'...serducho może 'si1oc' ...ja swoją droga słyszałem jeszcze o dwóch kolesiach ...co trenowali na si3ce ....i jeden sobie sko3owa3 kosk, drugie miał zamiar wzi1oc razem z nim ...ale że miał wujka lekarza i przedstawi3 mu tą sytuacje, wujek kategorycznie mu zabronbi3 ---znaczy zabroni3, stanowczo mu nie polecił ...no jak to koksy --i wiecie jak to wyglądało ...? Awiczyli razem chyba ze 3-4 latka ...ten ch3opaczek opowiadał że jego kumpel który własnie brał kosk ...caly czas ros3, a on sam - sta3 w miejscu ...i właśnie po 4 latkach tego koksiarza karetka wzie3a z tętnem 19 na 12 bodajże (ale nie podczas treningu tylko gdzieś w nocy ) i ch3opaczek ma koniec z treningami do końca życia --to są słowa lekarza -- serducho siad3o i koniec ...pozatym ...na koksach to nie jest prawdziwy miesien tylko jego marna imitacja ...W3aonie tak sie na to zapatruje ...

Post przez DyczkoPol » poniedziałek, 14 wrz 2015, 18:21

Czy może trening przy kox sie rozni od zwyk3ego treningu bez stosowania kox ??Moze istnieją jakieś specjalne serie, cwiczenia, powtorzenia !!

16 serii na duze grupy, ciezko, intensywnie, przedzial ruchow 2 (rozgrzewka), 6-8 (trening wlasciwy), ewentualnie 12 (jako dopompowanie). na bic możesz pojechać spokojnie 9 właściwych serii

Post przez Akodryn » poniedziałek, 14 wrz 2015, 18:35

Ro?ni sie organizm jest do3adowany różnymi substancjami przez co jest po cześći oszukiwany.. i dlatego możesz brać wiecej i dlatego jest szybsza regeneracja , a juz sam kox daje ze masz wiekszego kopa i zwylky trening juz cie tak nie zadowala.
A wiec ro?ni sie znam kolesi co przychodzą i cwicz1 nawet po 2-3 h na bardzo dużych ciężarach i jak wychodz1 z siłki to nadal są nie zadowoleni!!!!

Post przez emilo_Co » poniedziałek, 14 wrz 2015, 18:52

no i po cyklu zmniejszenie intensywnooci...

Post przez Mirek55 » poniedziałek, 14 wrz 2015, 19:02

Gdy koksujesz musisz pamietaa że rozwój mięśni jest nieproporcjonalny do rozwoju i wytrzymałooci stawow i wiezade3 - wiec ciężary trzeba zwiększać p3ynnie - i mimo wszystko nie szalea na cyklach - bo siła i tak bedzie ros3a

Po cyklu zawsze zmniejszamy intensywnooa ćwiczen

A ogólnie mowi1c to po h... te koksy

Powrót do Trening