Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.
-
-
przez Jessica83 » niedziela, 6 wrz 2015, 10:03
Witajcie! Mam duży problem co do tego... jako pierwsze mam troche chore serce... tzn.
mam szmery na sercu i dosyc zmienne ciśnienie ale akurat na ciśnienie biorę tablety i tu pojawia sie pytanie czy mogę brac jakieś bialko.
Druga sprawa to porządne argumenty dla rodzicow na to, ze nie bedzie problemów z braniem tego.
Z gory dzieki o pozdrawiam //:-D :-D /
-
-
przez Isaias1992 » niedziela, 6 wrz 2015, 10:28
Starych nie przegadasz oni znają zycie i znają sie na wszystkim najlepiej A tak w ogole to Ci wspolczuje.
W tym wieku juz problemu takie //mellow.gif :mellow: mellow.gif //:-( :-( bialko raczej możesz brac spokojnie, ale z takim czymś to najlepiej do lekarza po konsultacje chociaż on na pewno powie ze lepiej nic nie brac
-
-
przez Reich1993 » niedziela, 6 wrz 2015, 10:32
wyciągaj z diety wszstko, przy takiej wadze to żaden problm
-
-
przez Murtaghhh » niedziela, 6 wrz 2015, 10:43
Bialko, carbo czy gainery nie maja wpływu na stan zdrowia bo to jedzenie w proszku.
jeśli chodzi o inne suple takie jak spalacze czy coś to zapewne nie będziesz mógł brac chociaż powiem Ci, ze lepiej dmuchać na zimne i zapytać lekarza o wszystko co chcesz brac
-
-
przez Debbb » niedziela, 6 wrz 2015, 14:20
Jak masz klopoty z sercem to skonsultuj sie z lekarzem czy w ogole możesz cwiczyc.
-
-
przez dominikaaa__ » niedziela, 6 wrz 2015, 14:33
a jeśli chodzi o bialko to powiedz rodzicom o bialku Ostrowii! Mi tez zawsze przeciwko tym "anabolikom" (:-Dha) ale im powiedziałem ze to jest normalne bialko z mleczarni i mi pozwolili //:-D :-D /
-
-
przez Grooms__ » niedziela, 6 wrz 2015, 14:42
Skonsultuj sie z lekarzem.
A co do moich rodzicow to za dużo do powiedzenia w tej sprawie nie mieli.
Czasami mamusia sama przygotowywała odzywki jak nie mialem czasu.
-
-
przez MixerCo » poniedziałek, 7 wrz 2015, 06:23
Odradzam Stacki kreatynowe - i to bez konsultacji z lekarzem - po co ryzykowacargumenty dla rodzicow: 1) silownia jest moja pasja, wole ćwiczyć niz wystawać pod blokiem i winko obalac.
A kaske wole wydac na odzywki niz na papierochy 2) odzywki powstaly w celu regeneracji powysilkowej polepszenia stanu zdrowia a nie w celu jego niszczenia 3) w odzywkach jest wiele cennych mikroskładników o które ciezko w normalnej dieciepowodzenia
Powrót do Odżywki i suplementy