Ze stacków kreatynowych zdecydowanie polecam Universal Storm! Mimo swojej ceny jest najlepszym stackiem na rynku. Zawiera trójmolekularny oraz dwumolekularny jabłczan kreatyny, monohydrat oraz kreatynowy chelat magnezowy. Dodatkowo, dla ułatwienia transportu, specjalnie opracowany iNOXsulin-7™. Cena to ok. 110zł za puszkę w której znajduje się 835g, więc trzeba śmierdzieć groszem
Ze stacków dobre są Storm oraz Horse Power aż się czuje mrowienie na plecach z nadmiaru siły. Polecam.
@edit Wymieniłem tylko te - które miałem okazje przetestować zapewne sa lepsze stacki ale na tych dwoch sie nie zawiodlem ale co racja to racja - lekki offtop sie robi
A ja nie polece żadnego stacku. Kup Jabłczan Kreatyny. W przeciwieństwie do mono lepiej się wchłania oraz nie nabiera sie po nim wody. Mięśnie są lepszej jakości. Najlepiej połączyć go z aminokwasami BCAA. Tyle odemnie Pozdro
Polecam "'Detonator'' potreningowy FA. Swietnie laduje kreatyne i pozostale skladniki do organizmu, w polaczeniu z przedtreningowym ''Napalmem'' jest ok w zestawie dostajesz shaker, ale nie zawsze bo czasami przychodza zestawy z shakerami, a czasami bez