możesz kupić i brac.To tylko uzupelnienie diety,nic ci nie da jeśli nie będziesz właściwie sie odzywial!Dobrze zastosowane w polaczeniu z dieta (lub chociaż jej podstawami) powinno pomoc. Nie spodziewaj sie jednak cudow po samym bialku. A jaka waga i wzrost?Bo przypuszczam,ze lepszym rozwiazaniem byłby Gainer.
A czemu mialbys nie moc jeść bialkaż To jest bialo, to tak jakbys sie zapytał czy możesz jeść ser bialy :D A masz dietke? Jak masz pozadna dietę to 1 kg starczy, a jak nie to dokup jeszcze ze 2 kg
Pewnie,ze mozesz, nawet powinienes...ale najwazniejsze,zebys zrobił sobie jakas dietke, i ja stosowal.Jak juz bedzie dietka, to możesz ja uzupełniać ostrowia(ciezko jest dostarczyć 2g/kg z samej diety)
tak jak koledzy wyzej policz ile spozwasz bialka na g bialka na kgmc tak zeby miec w miarę postępy jakieś to 1,2 g ale to tak bardzo uboko jst naprawdę bardzo
IhuculskaI, nie badz jeszcze taki happy, bo wszystko przed tobą A z tym bialkiem i pryszczami to jest roznie. Jednym wyskakują a drugim nie. Ja zaliczam sie do tych drugich
jak juz chcesz kupić to o wiele wiecej. (kup wór 15kg ) na miesiąc około 3 kg potrzebujesz. jak nie masz zamaru kupić wiecej niz 1 kg to nie kupuj, zainwestuje w tuńczyki :